Tie-Dye-met-rode-wijn

TikTok zou TikTok niet zijn als deze oneindige bron van vermaak en inspiratie ons niet weer trakteerde op een fantastisch DIY. Zoals dat altijd gaat in de mode, zijn we het cirkeltje weer rond en Tie Dye is momenteel weer helemaal hot en happening. Dat kunnen wij alleen meer applaudisseren en wij doen dan ook fanatiek met deze trend mee! Omdat we trends het liefst combineren met de grootste trend van allemaal, duurzaamheid, zijn we super enthousiast over deze DIY! Lees snel verder om te leren hoe je zelf Tie Dye maakt met rode wijn! Trommel een oude trui, shirt of rok uit de kast, trek een fles rode wijn open en beginnen maar! 

dit-uitproberen

Wat is er beter dan een oud kledingstuk een tweede leven gunnen? Massaconsumptie, het kopen van veel producten met een korte houdbaarheid, is niet goed voor het milieu en ook niet voor de economie. Daarom is recyclen altijd een goede zet, zeker wanneer je jouw eigen kleding kan oplappen! Voor deze DIY heb je niet veel meer nodig dan een fles rode wijn. Daarnaast gebruik je spullen die je waarschijnlijk in huis hebt, dus je hebt geen excuus om niet aan de slag te gaan! Maak het leuk voor jezelf, zoals in het filmpje ook al wordt gezegd, vooral zelf ook een glaasje!

@haleyorona7

I’ll never have to worry about spilling wine on my sweater again now

♬ original sound – carmencitaaa2121

Wat heb je nodig

  • Een fles (goedkope) rode wijn
  • Een sprayflacon of een wijngieter
  • Een bakplaat 
  • Aluminiumfolie
  • Touw 
  • Een oven

Ga jij deze toffe DIY uitproberen? Het is gelukkig makkelijk te doen! Kijk het filmpje, zodat je precies weet wat er moet gebeuren. Sip aan je glaasje wijn terwijl je jouw kledingstuk besprenkeld met de rest van de fles. Zorg dat je het kledingstuk ingebonden hebt zoals je dat normaal gesproken ook zou doen bij Tie Dye. In het filmpje is goed te zien hoe dit er uitziet. Je moet even geduld hebben; laat de wijn minstens vier uur intrekken en stop de trui vervolgens op de bakplaat in de oven. Wel even in de was gooien daarna, maar jouw eigen Tie Dye kledingstuk is geboren! Dan rest jou alleen nog het wachten op de complimenten. Die zijn nog net iets leuker wanneer je het zelf gemaakt hebt!

Door admin