detective-bureau

Al een paar maanden ben je onrustig. Je slaapt slecht en je maakt je voortdurend zorgen. Zou het echt waar kunnen zijn? Ziet je vrouw een andere man buiten jouw weten om? Zelf zegt ze dat ze het behoorlijk druk heeft met werk en daarom vaker en langer van huis is, maar jij voelt aan je water dat er meer aan de hand is. 

Zo staat haar telefoon tegenwoordig regelmatig uit. Dat gebeurde voorheen nooit, omdat ze altijd bereikbaar wilde zijn. Als je er om vraagt, antwoordt ze dat de telefoon vanwege een belangrijke vergadering op stilte mode had gezegd. Maar je wilt ook niet overkomen als een paranoïde echtgenote die haar voortdurend in de gaten houdt, dus na drie keer hetzelfde antwoord te hebben gekregen, besluit je niet langer dezelfde vraag te stellen, iedere keer als je belt en weer geen gehoor krijgt. 

Ook werkt ze tegenwoordig vaker langer door dan vroeger. Waar ze voorheen er op stond om voor het avondeten thuis te zijn, zit je nu geregeld alleen aan tafel, zogenaamd omdat ze het druk heeft met projecten en nog het nodige af moet ronden. En ze gaat daarnaast steeds vaker met stijlvolle kleding en uitgebreide make up naar haar werk, iets wat haar vroeger helemaal niet zo interesseerde. 

Je voelt aan je water dat er iets niet klopt en wilt zekerheid

Al bij al ben je er niet gerust op. Je wilt jezelf niet opeten met twijfels en onzekerheden, maar je hebt er ook geen zin in om haar te volgen of plotseling op haar werk te verrassen. Zo wil je natuurlijk geen scene creëren en de indruk wekken dat je een geobsedeerde echtgenoot bent die voortdurend op de hoogte wil zijn van waar zijn vrouw precies uithangt. 

Om het zekere voor het onzekere te nemen besluit je daarom een privé detective bureau in de arm te nemen. Je wilt natuurlijk niet te opvallend door middel van voortdurende observatie en surveillance, maar hoe meer tijd er verstrijkt, wil je toch iets meer duidelijkheid en zekerheid over het reilen en zeilen van je vrouw. 

Na een aantal telefoongesprekken en een persoonlijke afspraak, ben je met het bureau overeengekomen dat ze de bewegingen van je vrouw enigszins gaan volgen, zowel in het normale leven als online. Je wilt zekerheid hebben en de twijfels wegnemen die je dagelijkse leven steeds ongemakkelijker maken en uitvinden of je vrouw een buitenechtelijke relatie heeft.

Door admin