bruids-lingerie

Het dragen van pikante lingerie doe je niet alleen voor een ander. Natuurlijk is het sexy om er iemand mee te verrassen, maar het dragen van een sexy beha of spannend slipje heeft ook voor jou voordelen. Los van het feit of iemand dat ziet of niet. Het dragen van lingerie kan jouw zelfvertrouwen enorm boosten en hieronder leggen we uit hoe dat komt.

Een relatie blijft spannend met lingerie

Lingerie kan een relatie spannend houden. Als we wat langer bij elkaar zijn, wil de slop er nog wel eens in komen en een leuk lingerie setje kan zorgen dat je seksleven juist weer opbloeit. Niets is spannender dan om elkaar op die manier opnieuw te ontdekken en complimentjes van je partner te krijgen. Niet alleen houdt dat de relatie goed, maar het is ook nog eens goed voor je zelfvertrouwen. Echter, ook als je single bent kan het dragen van lingerie je beter laten voelen. Het is eigenlijk hetzelfde als met kleding, als je iets leuks aan hebt, loop je zelfverzekerder over straat.

Lingerie hoef je niet alleen voor een ander aan te trekken

Vaak dragen singles geen sexy lingerie. Veel mensen vragen zich ook af waarom ze dat zouden doen, als het toch door niemand gezien wordt. Echter kan het ook een manier zijn om je eigen seksualiteit te ontdekken, die hoeft namelijk helemaal niet per se door een ander bepaalt te worden. Het is volledig normaal om naar je eigen seksualiteit op zoek te gaan en als vrouw kun je daar lingerie uitermate goed voor gebruiken. Zo zul je merken dat als je iets spannend onder je kleding draagt, je een stuk beter in je vel zit en de wereld er een beter uit ziet.

Ga op zoek naar je eigen stijl bij de aanschaf van lingerie

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten lingerie. De één gaat ‘all out’ en experimenteert met stoffen, soorten en pikantheid en voor de ander kan een leuk, basic lingerie setje precies hetzelfde gevoel geven. Het is vooral belangrijk dat je je comfortabel voelt in de lingerie die je draagt. Anders kan het tegenovergestelde gebeuren en voel jij je alles behalve aantrekkelijk. Een setje wat perfect past is natuurlijk een must bij het dragen van lingerie. Als het te groot of te klein is, zal het ook niet goed zijn voor je gevoel en haal je er nog niets uit voor jezelf.

Door admin