fashiontrends-voor-de-lente

Dé modetrend voor de komende maanden is wit aan je voeten. Witte sneakers en witte laarsjes zullen dit voorjaar en deze zomer het modelandschap kleuren. En de houdbaarheidsdatum is zelfs veel langer dan dat. Wit is niet enkel trendy. De tint heeft ook heel wat voordelen. Lees je even mee?

Wit voor elk seizoen

Vroeger dacht men in hokjes: donkere kleuren tijdens de winter en lichte tinten voor de zomer. Tegenwoordig kan alles. Wit is hot, in elk seizoen, ongeacht hoe koud of hoe warm het is. Niet enkel de kleur is veelzijdig, ook de vorm doet er niet meer toe. Witte laarsjes voor de zomer? Een hot item, ongeacht de lengte van je laars. Bekijk maar eens de modellen op de rode lopers tijdens Fashion Weeks en je begrijpt wat we bedoelen.

witte schoenen voor dames

Veelzijdig wit

Je hoeft je geen zorgen te maken of je witte sneakers voor de zomer wel goed passen bij je outfit. Een witte tint is namelijk combineerbaar met alles. Wit is dus een modetrend waarbij je vooraf niet hoeft na te denken. Witte voetjes passen zowel bij lichte kledij als bij donkere outfits, met alle kleurvarianten tussenin. Je geeft er je kledij een trendy update mee. Witte tinten zijn bovendien een functionele topper voor lente en zomer, want ze absorberen het zonlicht niet en houden je lekker koel. Wit staat trouwens iedereen en is nooit saai. Het gaat om het item dat je draagt, niet om de kleur. Met wit aan je voeten lijken je benen ook een stuk bruiner.

witte laarsjes voor de zomer

Witter dan wit

Oh ja, let erop: om op-en-top mee te zijn met de nieuwe modetrends voor 2020 wat schoenen betreft, is er eigenlijk maar één voorwaarde waar je je moet aan houden. Eenvoudig toch? En misschien ook niet. Je witte sneakers voor de zomer of witte laarsjes voor de zomer horen wel vlekkeloos wit te zijn. Denk dus goed na in welk materiaal je ze koopt. Glad leder is bijvoorbeeld veel makkelijker in onderhoud dan suède. Alleen met onberispelijk wit aan je voeten word je helemaal een fashionista. Tot slot nog een tip: wist je dat je je sneakers clean kunt houden met tandpasta?

Door admin