Deze-Tedx-Talks-moet-je-gezien-hebben

Wij zijn gek op Tedx Talks! Waarom? Ze zijn ontzettend inspirerend en leerzaam. Tedx Talks weet de meest inspirerende sprekers naar jouw woonkamer te halen om jou nét dat beetje inspiratie te geven dat je nodig hebt. Daarom zetten wij de meest interessante voor je op een rijtje!

must-see-Tedx-Talks

Beatbox-legende Tom Thum

In deze Tedx Talk laat beatbox legende zien wat hij allemaal met zijn mond kan. Dat is niet alleen hele toffe muziek maken, maar ook nog eens inspirerende praatjes houden!

De door het internet benoemde ‘lelijkste vrouw ter wereld’

Lizzie Velasquez werd op het internet benoemd als lelijkste vrouw ter wereld. Zij werd geboren met een zeer zeldzame afwijking die ervoor zorgt dat zij geen gewicht kan aankomen en blind is aan één oog. De dokters vertelden haar ouders dat hun kind waarschijnlijk nooit zou kunnen lopen of praten. Inmiddels is ze afgestudeerd aan de universiteit en motivational speaker geworden. Proved them wrong!

De vrouw die uit Noord Korea wist te ontsnappen

Hyeonseo Lee deed iets wat maar weinig mensen lukt, namelijk ontsnappen uit de dictatuur Noord Korea. Niet alleen wist ze haar eigen veiligheid te garanderen, het lukte haar ook nog om zich te herenigen met haar familie. Natuurlijk niet zonder een heel indrukwekkend verhaal, dus haar Tedx Talk is een echte aanrader!

Deze Tedx Talks geven jou gegarandeerd dat extra beetje inspiratie om volledig voor jouw doelen te gaan en het beste uit jouw dag te halen! Toch nog moeite met concentreren? Lees dan dit artikel om te ontdekken welke muziek jij het beste kan luisteren! 

Door admin