super-mooie-surfspots

Er zijn steeds meer mensen op zoek naar een mooie plek om te kunnen surfen. Naast dat er goed gesurft moet kunnen worden, is het natuurlijk wel zo fijn als er ook voldoende accommodatie is en leuke dingen zijn om verder te doen. In deze tekst gaan we dan ook een kijkje nemen bij de .. mooiste surfspots ter wereld.

De mooiste surfspots ter wereld

1. Bali, Indonesië

mooiste surfspots van de wereld

Bali is een van de bekendste plekken om te surfen en daarom mag Bali uiteraard niet ontbreken op deze lijst. Bali heeft namelijk ontzettend veel mooie plekken waar je kan surfen zoals Kuta en Seminyak. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je je op Bali prima kan vermaken wanneer je een dagje wat anders wil gaan doen dan surfen. Doordat het een vrij toeristisch eiland is, is er daarnaast ook nog eens voldoende mogelijkheid voor accommodatie.

2. Eiriceira, Portugal

s-wereds-mooiste-surfspots

Mocht je liever iets dichter bij huis een van de mooiste surfspots ter wereld willen bezoeken dan vindt je deze in Portugal. Eiriceira om precies te zijn. Eiriceira bevindt zich vlakbij Lissabon en is daarom ook niet heel ver wanneer je met het vliegtuig gaat. Eiriceira is een van de beste surfspots ter wereld omdat er een hoop verschillende surfspots dicht bij elkaar liggen. Daarnaast ben je ook nog eens vlakbij Lissabon waardoor je voldoende vermaak hebt voor de dagen dat je niet gaat surfen. Ook is er in Lissabon natuurlijk voldoende accommodatie waardoor ook dat geen probleem hoeft te zijn.

3. Costa Rica

De-mooiste-surfspots-ter-wereld

Iets verder weg, maar zeker alsnog de moeite waard is Costa Rica. Costa Rica staat bekend om zijn vele surfplekken en heeft er dan ook een hele hoop. Er zijn een aantal toeristische plekken, zoals bijvoorbeeld het stadje Samara, waar je fantastisch kunt surfen en daarnaast een hoop andere dingen kan beleven. Costa Rica is verder echt de droomvakantie wanneer je op zoek bent naar een blauwe zee, een wit strand en talloze palmbomen.

4. Puerto Escondido, Mexico

mooie-surfspots

Mocht je op zoek zijn naar een stuk minder toerisme dan kom je uit bij een plek als Puerto Escondido. Ondanks dat het een prachtige locatie is, zijn er nog maar weinig toeristen. Het is een klein plaatsje, maar het heeft wel een ontzettend leuke sfeer en voldoende mogelijkheid om je te vermaken. In Puerto Escondido worden soms zelfs surfwedstrijden gehouden en daarom is het dus ook zeker een van de mooiste surfspots ter wereld.

5. California, Amerika

mooiste-surfspots

California blijft een van de mooiste surfspots ter wereld en daarnaast is het ook nog een van de bekendste. In California is het de cultuur omtrent het surfen namelijk ontstaan. Hierdoor vindt je er meer dan genoeg verschillende plekken om te surfen en kun je er daarnaast zelfs een surfmuseum bezoeken. California is natuurlijk een staat in Amerika en vrij groot, maar de beste surfspots ter wereld bevinden zich bijvoorbeeld in Malibu of Santa Cruz.

6. Sydney , Australie

mooiste-surfspots-van-de-wereld

Australië is een gigantisch land en een top backpack bestemming met ontzettend veel mogelijkheden om te surfen. Wanneer je dus op zoek bent naar een surf vakantie, ga je deze zeker vinden in het land. Er zijn verschillende bekende plekken, zoals Bondhi beach, waar je kan surfen, maar er zijn er ook nog een hoop die niet zo bekend zijn. Je kan er dus echt op uit trekken om verschillende mooie surfspots te vinden. De een is nou eenmaal wat meer toeristisch als de anders en welke het beste is, heeft natuurlijk alleen maar te maken met voorkeur. Naast surfen is er in Australië natuurlijk nog veel meer te doen.

Door admin