curvy-fashion

De mode-industrie maakt nog steeds weinig gebruik van een curvy model. Als jij niet het standaard modellenfiguur hebt, kan je dit onzeker maken. Omhels je lichaam en benadruk jouw sterke punten met kleding voor vollere meiden. Er is voldoende leuke curvy fashion waardoor je geen fashion fouten hoeft te maken. Wij geven je 7 fashiontips voor vrouwen met een curvy model. Ook geven we je kledingadvies voor dikke buik.

1. Ondergoed is de basis

Ben jij op zoek naar kledingadvies voor dikke buik? Draag corrigerend ondergoed of een hogere slip met een glad hemdje. Een beugel bh ondersteunt je borsten en laten je buik minder opvallen.

2. Draag soepele stoffen

Als je een maatje meer hebt, draag dan stoffen die soepel vallen. De stoffen moeten niet te stijf of te dik zijn. Draag ook geen stoffen die teveel glazen of heel dun zijn. Deze stoffen laten elk hobbeltje en bobbeltje zien.

3. Kies niet voor veilig zwart

Kies jij ook vaak voor zwart, omdat je hierdoor slanker lijkt? Bij veel mensen staat zwart niet zo goed. Het kan je er moe en bleek uit laten zien. Kies dan liever voor donkerbruin, donkerblauw of grijs. Er is genoeg curvy fashion in leuke kleuren.

4. Draag de goede maat

Er is voldoende kleding voor vollere meiden. Draag dan ook de goede maat kleding. Is je kleding te strak, dan benadruk je juist die vetrolletjes. Stoffen die losjes langs je lichaam vallen, laten je lichaam het mooiste uitkomen.

5. Rock een rechter vallende jurk

Vermijd een getailleerde jurk. Een rechter vallende jurk verbergt je buikje.

6. Kies de juiste halslijn

Als je grote borsten hebt of een onderkin kan je het beste kiezen voor tops met een U-hals of V-hals. De V-hals laat je nek langer lijken en je gezicht slanker. Een V-hals is ook goed kleding advies voor dikke buik, omdat je buikje minder opvalt, net als je volle boezem. Zijn je schouders smal en heb je brede heupen, kies dan een boothals.

7. Draag waar jij je fijn in voelt

Als jij je fijn voelt bij wat je draagt, straal je dat ook uit. Denk niet teveel na bij wat je omgeving vindt van je kleding. Ga voor je eigen kledingstijl en draag je kleding vol zelfvertrouwen.

Lees hier ook: De belangrijkste fashiontrends voor de lente op een rijtje

Door admin