schoenen-vakantie

De zomer komt steeds dichterbij en misschien heb jij inmiddels al wel je zomervakantie geboekt. Als alle voorbereidingen zijn getroffen, kun je gaan bedenken wat je allemaal mee moet nemen op reis. Een vraag die veel vakantiegangers vaak bezig houdt is: Welke schoenen kan ik het best meenemen? En hoeveel paar heb ik nodig? Lees in deze blog waar je rekening mee moet houden.

Hoeveel schoenen kan ik het beste meenemen?

De meeste vrouwen nemen al snel een stuk of vijf verschillende soorten schoenen mee als ze op reis zijn. Voor mannen ligt het aantal schoenen vaak een stuk lager. Ga je echter een lange en/of een gevarieerde vakantie tegemoet, dan heb je meestal niet genoeg aan enkel je favoriete paar sneakers. Daarnaast is het voor je voeten ook wel fijn om niet drie weken achter elkaar op dezelfde schoenen te moeten lopen. Neem dus minimaal twee paar schoenen mee zodat je af en toe kunt wisselen. Bovendien heb je dan altijd een reservepaar mochten je schoenen bijvoorbeeld nat worden of stuk gaan. Ook is het goed om je voeten af en toe wat frisse lucht te gunnen door bijvoorbeeld slippers of sandalen te dragen.

Wat voor vakantie?

Ga je voor een stedentrip, een strandvakantie, een actieve reis waarbij verschillende activiteiten op de planning staan of misschien een combinatie van dit allemaal? De Schoenenfabriek biedt voor alle soorten reizen de geschikte schoenen:

Leren boots lenen waar je uren op kunt wandelen, sneakers om comfortabel door een stadje te slenteren of fijne slippers om vanaf je verblijfplaats richting strand te wandelen. Ga je juist lange wandelingen maken in een warm land, dan zijn leren sandalen een uitkomst. De leren sandalen die wij verkopen zijn van goede kwaliteit en zorgen er tegelijkertijd voor dat je voeten niet zo opwarmen als in gesloten schoenen. Ga je ’s avonds uit eten in een goed restaurant of ga je naar een hippe club? Dan zijn nette leren schoenen een aanrader. Wil je gewoon een biertje drinken in de plaatselijke kroeg? Dan zijn casual loafers of veterschoenen natuurlijk ook prima.

schoenen vakantie

Stijlvol op je bestemming

Wat voor vakantie of reis je ook hebt geboekt, een aantal verschillende paren schoenen komen dus altijd van pas. Bedenk goed van tevoren hoe je jouw vakantie wilt invullen om te bepalen welke schoenen je nodig zult hebben. Met de schoenen van de Schoenfabriek zul je er hoe dan ook stijlvol bijlopen op jouw vakantiebestemming!

Door admin