zomervakantie-in-nederland

Ben je het thuis zitten in de Corona periode inmiddels ook zo beu geworden? Wil je er graag een weekendje tussenuit, maar naar het buitenland is net teveel geregel en misschien nu door de hele Corona situatie wel deels onmogelijk. Waarom dan niet eens kijken naar de mogelijkheden om een vakantiewoning of villa te huren in het mooie Limburg?

Limburg heeft zo ontzettend veel te bieden dat er eigenlijk geen excuus te vinden is om niet een lang weekend richting het zuiden zou gaan. Wil je lekker de natuur in en gaan wandelen in het geuldal, culinair genieten tijdens het Preuvenemint op het Vrijthof in Maastricht, de toerist uithangen in het pittoreske Valkenburg of wil je als bier fan genieten van de vele historische brouwerijen die in de provincie te vinden zijn? 

Het glooiende heuvellandschap van Limburg roept om een bezoek

Er zijn talloze interessante bestemmingen die vinden die allemaal makkelijk te bereiken zijn, zeker als je besluit om gedurende een weekendje een huisje huren limburg. Fijn even weg van huis in een omgeving die je echt het gevoel geeft dat je op vakantie bent. De glooiende heuvels van Limburg, het zachte accent dat buitenlands aandoet, de hartelijkheid van de mensen, het zijn allemaal pluspunten die je in de zuidelijkste punt van Nederland terugvindt. 

Wat zijn jouw wensen?

En natuurlijk kun je altijd een plek vinden die aansluit bij je wensen. Wil je graag de natuur in met je honden, dan ga je op zoek naar een vakantiewoning waar huisdieren zijn toegestaan. Wil je fijn met het gezin een weekend weg, dan zijn er plekken te huur die kindvriendelijk zijn en waar je bijvoorbeeld een speeltuin in de achtertuin kunt vinden. Of wil je juist een paar dagen er tussenuit en genieten van de rust met je lief, ga dan eens kijken naar de huur opties waar ook een jacuzzi als een van de mogelijkheden te boeken is. 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een perfect weekendje er tussenuit? Kijk dan eens naar het aanbod van de meer dan 240 verschillende vakantiewoningen die te huur zijn in de zuidelijkste provincie van Nederland en trek er op uit om jezelf echt op vakantie te wanen. 

Door admin