lening

Het kan goed voorkomen dat je een bijzonder project wilt financieren, zoals bijvoorbeeld een verbouwing aan je woning, de aanschaf van een stuk grond of een investering in je nieuwe bedrijf. Toch heeft niet iedereen zomaar het geld klaarliggen om dat te kunnen doen. Gelukkig zijn er meerdere kredietverstrekkers beschikbaar, die jou kunnen helpen door middel van een particuliere lening. 

De voorwaarden die gesteld worden door de verschillende kredietverstrekkers kunnen aardig uiteen lopen. Je doet er daarom ook goed aan om verschillende aanbieders naast elkaar te zetten en te vergelijken, om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt wanneer je besluit een lening aan te gaan. Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 

Flexibiliteit is een van de kenmerken van leningen van BNP Paribas

Als je kiest voor een BNP Paribas lening is er een groot voordeel. En dat is dat je de mogelijkheid hebt om na het afsluiten van je lening, de lening vervolgens nog kunt aanpassen. Economische situaties veranderen voortdurend en zodoende ben je het beste uit met een lening die ook mee kan veranderen met een andere situatie. Zo kun je extra aflossen zonder extra kosten. Waar andere kredietverstrekkers je geld in rekening brengen om sneller af te lossen, kun je er bij BNP Paribas bijvoorbeeld voor kiezen om meer af te lossen door het maandbedrag aan te passen, waarmee je de looptijd van jouw lening kunt verkorten. 

Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je een lening kiest die flexibel is en aansluit op jouw mogelijkheden. Afhankelijk van het type lening waar je voor kiest, heeft BNP Paribas verschillende opties. Zo kun je kiezen voor een BNP Paribas Persoonlijke Lening Basis, waar je iedere maand op een vaste datum een vaste maandtermijn van rente en aflossing betaalt. Als je echter kiest voor de Persoonlijkste Lening van BNP Paribas, kun je het maandbedrag zelf bepalen. Bij beide leningen kun je daarnaast zonder kosten onbeperkt extra aflossen. 

Je kunt eenmalig een lening aanvragen tussen de 5000 en 75000 euro

Voor beide leningen geldt, dat je eenmalig een vast bedrag kunt lenen van tussen de 5000 en 75000 euro. Het aanvragen van zo’n lening is heel eenvoudig. Je kunt alle benodigde documenten digitaal toesturen en digitaal ondertekenen. Je hoeft dus niet langer speciaal de deur uit om ergens je lening te gaan regelen. Met een paar drukken op de knop op de handige website, kun je alle benodigde gegevens invullen. 

Na de aanvraag zal BNP Paribas nog wat meer info nodig hebben van je, zoals bijvoorbeeld met betrekking tot jouw leendoel, welk bedrag je nodig denkt te hebben en wat de best passende looptijd is. Voordat een lening wordt verstrekt, wordt ook je financiële achtergrond gecontroleerd. Dit gebeurt via de verplichte toetsing bij het BKR. Hier staan alle in Nederland verstrekte leningen met de benodigde informatie geregistreerd. Op basis van deze informatie neemt BNP Paribas uiteindelijk een besluit of het jou een lening kan toekennen.

Door admin