kerstkado

Het lijkt misschien nog ver weg, maar nu de zomer weer op zijn retour is, staan de herfst en de winter al weer voor de deur. En ook al zijn de dagen nu nog best lang, voordat je er erg in hebt doet de duisternis zijn intrede en staan de feestdagen ineens weer voor de deur.  

Net zoals ieder jaar wil je ook dit jaar weer iets leuks verzinnen voor je personeel. Waar je voorheen vaak in december een personeelsuitje organiseerde en er met al je werknemers een dagje tussenuit ging, zijn de mogelijkheden dit jaar vanwege het coronavirus een stuk beperkter. Je wilt natuurlijk geen onnodige risico’s nemen wat betreft de gezondheid van je personeel, waardoor je dit jaar helaas hebt moeten besluiten om het jaarlijkse uitstapje te vervangen door iets anders. 

Je wilt sowieso iets leuks regelen voor je werknemers, vandaar dat je in plaats van een uitstapje op zoek bent gegaan naar een ander soort kerstkado. Dit jaar wil je daarom je personeel verblijden met een kerstpakket. Het is natuurlijk niet hetzelfde als met al je werknemers een dag op stap te gaan en lekker na te kunnen borrelen op een leuke locatie, maar met een goed en zorgvuldig samengesteld kerstpakket kun je er in ieder geval zeker van zijn dat jouw personeel thuis een dag goed de bloemetjes kan buiten zetten. 

Een kerstpakket op maat laten samenstellen

Gelukkig kun je tegenwoordig heel veel kanten op en kun je zelf een kerstpakket op maat laten samenstellen. Vandaar dat je nu reeds op zoek bent gegaan naar een geschikte partner die ervoor kan zorgen dat je ruim op tijd ervan verzekerd bent dat het je personeel dit jaar aan niks zal ontbreken. 

Je zit er daarom aan te denken om een combinatie samen te stellen van verschillende etenswaren en de nodig drankjes, om er zeker van te zijn dat jouw werknemers met veel plezier straks een fijne luxe maaltijd op tafel kunnen zetten, vergezeld van een aantal goede flessen wijn. En ook al kun je niet persoonlijk een toost uitbrengen om het jaar te beëindigen, op deze manier kun je er zeker van zijn dat jouw mensen dat in ieder geval thuis kunnen doen met de mensen die ze dierbaar zijn.

Door admin