Wil jij ook verpakkingsmateriaal kopen voor jouw onderneming? Heb je een winkel of een online webshop en verkoop je producten die netjes verpakt en verzonden moeten worden? Koop dan al jouw benodigd verpakkingsmateriaal bij Blok Packaging! Deze webshop heeft het grootste assortiment aan verpakkingen van heel Nederland. Hieronder volgt een korte opsomming van enkele verpakkingen die je bij deze webshop kunt bestellen. Lees snel verder!

Gripzakken 

Gripzakken zijn hersluitbare zakjes die vanwege de handige sluiting ook wel ritszakjes, sealbags of ziplock bags worden genoemd. Deze zakjes kunnen keer op keer hergebruikt worden en zijn tevens BPA-vrij en geschikt voor het veilig verpakken van voedingsmiddelen. Gripzakken worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken van kleine producten zoals spijkers, schroeven, ringetjes, kettinkjes en kralen. Gripzakken zijn te verkrijgen in verschillende diktes en afmetingen. Naast de standaard plastic varianten, zijn er ook plasticvrije gripzakken te koop. Deze zijn volledig composteerbaar. Afhankelijk van het doel van de zakjes heb je de keuze uit extra dikke gripzakken van 90 micron, lange smalle formaten, met of zonder schrijfvlak en gripzakken met een handige buidel zodat je bijvoorbeeld documenten bij kunt voegen.

Verzendzakken

Verzendzakken worden met name gebruikt voor het verpakken en versturen van kleine niet-kwetsbare producten die door de brievenbus passen. Zo zijn verzendzakken uitermate geschikt voor het verzenden van kleding en andere producten die gevouwen mogen worden. De meeste verzendzakken worden gemaakt van plastic, maar er zijn tegenwoordig ook papieren varianten beschikbaar. 

Kartonnen enveloppen

Kartonnen enveloppen zijn een stuk steviger dan verzendzakken en bieden dan ook meer bescherming. Ze zijn ideaal voor het kreukvrij verzenden van producten die absoluut niet gevouwen mogen worden. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, agenda’s en paperback boeken. Kartonnen enveloppen zijn te verkrijgen in verschillende formaten, waaronder A5, A4 en A3, en worden vaak per 100 stuks geleverd. 

Luchtkussen enveloppen

Biedt zelfs een kartonnen envelop onvoldoende bescherming? Bijvoorbeeld omdat je heel kwetsbare producten moet verzenden die gemakkelijk kapot kunnen gaan tijdens het, soms toch wel enigszins ruwe, transport? Dan bieden luchtkussen enveloppen de uitkomst. Deze enveloppen zijn aan de binnenzijde namelijk voorzien van een schokdempende laag. Mocht er iets met het pakketje gebeuren tijdens het transport, dan hoef je niet bang te zijn dat de producten beschadigd raken. Bijvoorbeeld wanneer de bezorger het pakketje per ongeluk laat vallen.

Blokbodemzakjes, stazakken en nog veel meer

Bij Blok Packaging kun je niet alleen terecht voor gripzakken, verzendzakken, kartonnen enveloppen en luchtkussen enveloppen. Ook voor ander verpakkingsmateriaal zoals blokbodemzakjes, stazakken, verschillende papieren en plastic zakjes, verzendlabels en diverse sluitmaterialen ben je hier aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje in de webshop!

Door admin