bedrijfskledingstukken

Vroeger bestond bedrijfskleding vaak uit niet veel meer dan een overall, een jas of een simpele trui. De laatste jaren is de variatie op het gebied van bedrijfskleding enorm verder toegenomen en is er meer keuze dan ooit. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle sweaters, stoere hoodies en truien met de optie om eigen logo’s toe te voegen in allerlei soorten, maten en kleuren. In dit artikel gaan we in op de voordelen die bedrijfskleding als sweaters, hoodies en truien heeft voor jou als werkgever, maar natuurlijk ook voor het personeel dat deze bedrijfskledingstukken draagt. Wat is de meerwaarde van dit soort bedrijfskleren? 

Ze zijn eenvoudig te bedrukken met een bedrijfslogo en teksten

De belangrijkste reden om als werkgever ervoor te kiezen om bedrijfskleding voor je personeel te maken, is dat je truien, sweaters en hoodies voordelig kunt bedrukken met je bedrijfslogo en natuurlijk de naam van je bedrijf (of een sterk motto). Bedrijfskleding die duidelijk herkenbaar is en professioneel bedrukt is, zorgt voor herkenbaarheid in de omgeving. Door je medewerkers hierin rond te laten lopen, ben je op een slimme manier met marketing en naamsbekendheid bezig. Belangrijk is dan natuurlijk wel om ervoor te zorgen dat de bedrijfskleding er goed en strak uitziet. Alleen dan val je als onderneming positief op in je omgeving. 

Ze zitten comfortabel en worden graag gedragen

Truien, hoodies en sweaters met reclameopdruk is kleding die, als je kiest voor goede kwaliteit, comfortabel zit en door je medewerkers graag gedragen wordt. Je personeel zal je dankbaar zijn als je zorgt voor warme kleding die ze kunnen dragen in de herfst en winter, en natuurlijk luchtiger bedrijfskleding voor de warmere maanden. Dit geldt zeker voor sectoren als de bouw, elektromonteurs, de loodgieterswereld, glazenwassers, dakdekbedijven, et cetera. Als er (veel) buiten gewerkt wordt, moet de bedrijfskleding hierop aangepast worden. En wanneer jouw medewerkers zo blij zijn met hun bedrijfssweater, trui of hoodie, dan zullen ze die ook trots in hun eigen vrije tijd dragen. Zo wordt er ook buiten werktijden om subtiel reclame gemaakt voor jouw bedrijf 

Je straalt professionaliteit en kunde uit richting de buitenwereld

De professionaliteit en het vertrouwen dat goed ontworpen kleding afstraalt op de omgeving is zeker ook een goede reden om voor jouw personeel bedrijfskleding te laten bedrukken. Zo kan je gemakkelijk truien, hoodies en sweaters bedrukken met logo om voor een nog professionelere look te zorgen. Personeel dat er goed verzorgd en netjes bijloopt, in moderne bedrijfskleding stukken, straal kennis en vertrouwen uit. En dat is natuurlijk goed voor het beeld dat de omgeving waar gewerkt wordt dan van jouw bedrijf krijgt. Een stukje gratis p.r. waar je op lange termijn van gaat profiteren!

Je hebt veel keuze als werkgever aan soorten en maten bedrijfswerkkleding

Sweaters, hoodies en truien met bedrijfsopdrukken zijn ten slotte ook een goede optie, omdat er op dit gebied veel te kiezen valt. Dat geldt voor soorten en maten kleding, maar ook voor kleuren en opdrukken kun je met bedrijfskleding prima uit de voeten. Oriënteer je via een professioneel kledingsdrukbedrijf op alle mogelijkheden die er zijn en koop jouw gepersonaliseerde hoodies, truien en sweaters voordelig online!

Door admin