bureau

Een bureau is een tafel die veelal wordt gebruikt om aan te werken. Overal om je heen zie je bureaus. Tegenwoordig zijn er veel verschillende bureaus op de markt gebracht. De keuze om het juiste bureau te kiezen kan soms best lastig zijn. Daarom zetten wij een aantal soorten bureaus voor je op een rijtje. 

Elektrisch verstelbaar bureau

Tegenwoordig is elektriciteit niet meer weg te denken. Ook bij de bureaus komt de elektriciteit weer terug. Inmiddels worden elektrisch verstelbare bureaus veel gebruikt op kantoren of thuiswerkplekken. Bij de bureaus is er ingespeeld op het nieuwe werken. Doordat de hoogte verstelbaar is, bepaald iedereen de gewenste hoogte van hun bureau. De mogelijkheid om staand te werken bestaat ook. Op deze manier kan er worden afgewisseld tussen zittend en staand werken. Dit kan prettig zijn voor de afwisseling van de werkdag. 

Hoekbureau

Aangezien er veel mensen een werkplek hebben, kan de ruimte nog wel is beperkt zijn. Om de ruimte efficiënt in te richten, worden de hoeken ook gebruikt. Voor de hoeken zijn er speciale hoekbureaus ontworpen. Bij deze bureaus is vaak veel opbergruimte beschikbaar. Kastjes en lades onder de bureaus zorgen ervoor dat alle benodigdheden binnen hand bereik liggen. Voor het samenwerken is het hoekbureau ook ideaal. Er kan gemakkelijk en snel worden aangeschoven.

Ergonomisch bureau 

Er wordt veel gewerkt achter de laptop. Hierbij wordt er veel gebruik gemaakt van een bureau en een bureaustoel. Het is prettig om de goede werkhouding hierbij aan te nemen, zodat lichamelijke klachten worden voorkomen. Een ergonomisch bureau geeft de mogelijkheid om aan de juiste werkhouding te voldoen. Eén van de tips is je beeldscherm op ooghoogte zetten. Op deze manier hoef je niet op en neer te bewegen en kan je rustig rechtop op je stoel blijven zitten. Wanneer het beeldscherm zelf te laag is, kan je gebruikmaken van een verhogende standaard. 

Meer informatie 

Ben jij nou opzoek naar het juiste bureau en wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van Kato Inrichting en ontdek al onze bureaus. 

Door admin