oppo-reno

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, maar ben je een beetje uitgekeken op de laatste modellen die door Apple, Huawei en Samsung zijn gepresenteerd? Je hebt alles in het verleden geprobeerd, maar je bent na de nodige klachten nu toch op zoek naar iets compleets anders. Misschien is het dan eens tijd om te gaan kijken naar de unieke telefoons van OPPO die sinds 2018 in Nederland verkrijgbaar zijn. De Chinese top fabrikant is in eigen land al sinds 2004 bijzonder actief op de markt van de mobiele telefoons en is de afgelopen jaren ook aan een stevige opmars elders begonnen. 

OPPO maakt een grote verscheidenheid aan verschillende telefoons, die stuk voor stuk weer hun eigen karakter en eigenschappen hebben. Er is geen sprake van een model dat in verschillende luxe en pro versies te verkrijgen is. Nee, koop je een OPPO telefoon dan ben je verzekerd van exclusiviteit. OPPO maakt unieke telefoons waarbij alle modellen voorzien zijn van andere snufjes en zo een compleet eigen beleving voor de gebruiker van ieder toestel garanderen. 

Wat maakt de telefoons van OPPO nou zo aantrekkelijk?

Wil je bijvoorbeeld een telefoon waarbij een onzichtbare selfie camera uit de bovenkant omhoog wordt getoverd of ben je juist op zoek naar een supersnel toestel met een batterij die nooit lijkt leeg te gaan? Ook zijn er toestellen beschikbaar met een Ultra Night Mode, waarmee je probleemloos heldere foto’s of video’s kunt maken in het donker. De toestellen van OPPO zijn voorzien van baanbrekende technische snufjes die nog nooit eerder in smartphones zijn toegepast en hebben allemaal een uniek en ander uiterlijk. 

De toestellen van OPPO werken met het Android systeem en zijn voorzien van de speciale ColorOS-interface. Deze aanzienlijke verbetering aan het systeem en design van Android maakt dat de toestellen van OPPO bijzonder makkelijk en slim te bedienen zijn.  De vele apps en toepassingen die het toestel rijk is starten hierdoor erg snel op. Daarnaast zijn de toestellen bijzonder mooi ontworpen, waarmee ze zich ook onderscheiden van de gebruikelijke smartphones die je kent van andere merken. 

De OPPO RENO is Europa’s eerste smartphone gericht op het 5G netwerk

Zo is de OPPO Reno voorzien van het eerder genoemde selfie-scharnier. Deze speciale camera maakt prachtige foto’s en het toestel is uitgerust met een werkgeheugen van maar liefst 256 GB, zodat je uitgebreid kunt fotograferen of filmen om je facebook, instagram en tiktok kanalen voortdurend van nieuwe updates te voorzien. Natuurlijk draaien door dit werkgeheugen ook alle andere handige apps optimaal. Het is tevens de eerste telefoon in Europa die speciaal gericht is om op het 5G netwerk te gebruiken. 

Unieke toestellen en scherpe aanbiedingen maken OPPO aantrekkelijker dan ooit

Naast allerlei unieke extra’s die de smartphones van OPPO gebruiksvriendelijk en duurzaam maken, zijn de toestellen van OPPO ook nog eens bijzonder goed geprijsd in vergelijking met andere populaire smartphone merken.  In combinatie met een abonnement van Tele2 zijn er daarnaast ook nog eens bijzondere aanbiedingen beschikbaar, die je zullen helpen de overstap naar een toestel van OPPO extra aantrekkelijk te maken.

Door admin