iphone-11-hoesje

Je wil je gloednieuwe iPhone natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Er zijn dan verschillende iPhone hoesjes waar je uit kunt kiezen. Een goed hoesje, of case, zorgt uiteraard voor een goede bescherming, maar daarnaast zijn er nog andere opties waar je uit kunt kiezen bij een hoesje, zoals opbergvakken voor je pasjes. Hieronder vind je een overzicht van wat voor hoesjes er op de markt zijn.

TPU iPhone hoesje voor de beste bescherming

Grootste vraag is er op het moment naar een iPhone 11 hoesje, niet zo gek natuurlijk want dat is het laatste model. Speciaal hiervoor hebben de merken Otterbox en PopSockets samen een hoesje uitgebracht. Otterbox staat bekend om zijn stevige, rubberen hoezen die van je iPhone een stuiterbal maken en Popsockets maakt de ronde uittrekbare schijfjes waar je extra grip door hebt. Als je deze uitschuift, dan werkt een PopSocket als een standaardje, voor bijvoorbeeld onderweg. De hoes die zij samen gecreëerd hebben is van TPU materiaal en is verkrijgbaar in vele vrolijke kleuren. Dit is een echte aanrader als je een stevige, hippe hoes wil.

Lederen telefoonhoesjes van Apple

Als je op zoek bent naar het meest stijlvolle iPhone 11 hoesje, dan zijn het toch wel de lederen hoezen die elk jaar in verschillende kleuren worden uitgebracht. Daarbij wordt zelfs rekening gehouden met de trendy kleuren van dat moment en het seizoen. Aangezien cases snel vies worden, kun je hierbij het beste voor een donkere kleur gaan. Het leer is namelijk niet voorzien van een coating die het vuil tegenhoudt, waardoor er langs de randen makkelijk donkere vlekken komen. Hierdoor worden hoesjes met een donkere kleur door het gebruik juist mooier. Daarnaast heeft deze hoes een microvezel bekleding aan de binnenkant, waardoor je geen krassen krijgt van het hoesje zelf.

Smart Battery Case zorgt dat je 50% langer gebruik kunt maken van je iPhone

Door de Smart Battery Case, die verkrijgbaar is voor de iPhone 7 en de modellen daarna, kun je je telefoon ongeveer 50% langer gebruiken dan normaal. Hij is er in verschillende kleuren en beschermt het toestel extra door de zachte bekleding aan de binnenkant. Aangezien deze hoesjes erg goed moeten aansluiten, moet je deze per model kopen. Neem je een andere iPhone, dan zul je ook een ander hoesje moeten kopen. Koop je deze hoes voor de iPhone 11 (Pro) of nieuwer? Dan vind je ook een speciale knop aan de zijkant van de hoes. Deze dient als sluiterknop om de camera mee te bedienen. 

Portefeuille om je iPhone

Als je op zoek bent naar een soort van portefeuille hoesje voor je telefoon waarin je ook pasjes en briefgeld kwijt kunt, dan is er meer dan genoeg keuze. Dit soort hoesjes sluiten de telefoon helemaal af, waardoor zowel de voor- als achterkant is beschermd. Meestal heb je binnen in drie vakjes voor pasjes en wat geld. We raden je af om er een van kunstleder te nemen, omdat die na een paar weken al beginnen af te bladderen.

Transparante hoesjes

De meeste keuze is er in basic transparante hoesjes. Deze zijn zo populair omdat ze weinig poespas hebben en heel goed beschermen. Omdat er zoveel merken zijn die deze uitbrengen, kun je ze voor weinig geld vinden. Deze zijn eigenlijk net zo goed qua bescherming, alleen de goedkoopste varianten willen nog weleens verkleuren bij gebruik. De doorzichtige hoes voor iPhone 11 van Apple heeft een grote uitsparing onderaan het scherm. Dat zorgt ervoor dat je goed omhoog kunt swipen zonder je vinger steeds over de rand van een hoesje te moeten halen. 

Door admin