refurbishe-smartphone

Ontwikkelingen komen en gaan, smartphones worden steeds beter en uitgebreider, mobiele telefonie is niet meer de belangrijkste factor bij een telefoon, de multifunctionaliteit van een telefoon staat vooraan. Welke smartphones zijn in 2018 het populairst?

Apple iPhone X

Iphones zijn net als Samsung telefoons ongekend populair. Met een groot scherm met vele mogelijkheden biedt deze telefoon zowel zakelijke als gewone gebruikers alles wat je nodig hebt, natuurlijk betaal je daar ook wel voor. Of de X nog bovenaan blijft staan is de vraag: met een nieuwe serie van iphones die zijn uitgebracht zou dat zomaar kunnen veranderen. De nieuwe XR, XS, en XS max bieden nieuwe mogelijkheden in elk een mooi ontwerp.

Samsung Galaxy S9

De Samsung S9 is de directe concurrent van de Iphone X en dat is niet zonder reden: met een van de beste camera’s, een high-end design en een prachtig scherm biedt deze telefoon veel meer dan mobiele telefonie. Het is dus eigenlijk meer de keuze van systeem: ga je liever voor Android of toch voor iOS? Deze toestellen zullen je in ieder geval niet teleurstellen.

OnePlus 5T

In de strijd van de titanen voegt ook OnePlus zich toe met de 5T. Voor net een zachtere prijs krijg je met dit toestel heel veel waar voor de prijs. Een groot scherm, heel veel snelheid en een scala aan mogelijkheden voor jou als eindgebruiker maken dit toestel zeer interessant.

Samsung Galaxy A5 (2017)

Voor de gebruiker met een budget is dit toestel een zeer goede keuze. Met een luxe design, een goede camera en een Super AMOLED scherm heb je een degelijk toestel in handen. Het heeft wellicht niet de kracht van een high-end toestel, maar voor de dagelijkse taken is dit toestel zeker voldoende. En films kijken is een verademing dankzij het gebruikte AMOLED paneel. In deze prijsreeks kom je deze bijna niet tegen.

Huawei Mate 10 Pro

Ook deze Huawei mengt zich in de strijd van de high-end toestellen en verdient een plekje op de lijst. Het grote stijlvolle design heeft kleine randen waardoor je veel scherm voor je krijgt. Met de dubbele camera’s maak je prachtige foto’s. Dankzij de grote accu gaat het toestel ook nog eens lang mee, wat wil je nog meer?

Door admin