sokkentrends zomer 2022

De zomer staat alweer bijna voor de deur en daarom kan het geen kwaad om op de hoogte te zijn van alle leuke fashion trends van aankomende zomer. Zodra je deze trends opvolgt loop je helemaal met de tijd mee. Niet alleen op het gebied van fashion zijn natuurlijk nieuwe trends te vinden, dit is nog op veel meer andere gebieden ook het geval. Denk bijvoorbeeld aan beauty-, accessoires-, schoenen-, zonnebrillen- en sokkentrends. Draag je vaak sokken en vind je het leuk om hiermee te variëren? Dan ben je vast benieuwd naar de sokkentrends voor de zomer van 2022. Daarvoor ben je hier aan het juiste adres, want wij sommen er hieronder een aantal voor je op!

Felle kleurtjes

Een eerste trend op het gebied van sokken zijn de felle kleurtjes. Deze zomer mag het allemaal lekker opvallend, waardoor haast niets te gek is. Je hoeft niet voor standaard sokken in het zwart of wit te kiezen, maar juist een kleurtje past helemaal bij de zomermaanden van 2022. Felrood, felroze, felblauw, felgeel, felgroen: het kan allemaal. Met een fel kleurtje geef je jouw outfit bovendien een boost want met hiermee heb je gelijk een vrolijke, zomerse uitstraling.

Dip dye en tie dye

Nog een sokkentrend van de zomer van 2022: dip dye en tie dye. Misschien heb je al eens eerder van deze termen gehoord. Met tie dye bedoelen we sokken die voorzien zijn van gekleurde vlekken. Bij dip dye is het zo dat de sokken een kleurovergang hebben. Bij deze vorm lijkt het alsof de sokken in de verf zijn gedoopt. Het is een trend die we steeds vaker voorbij zien komen, waardoor deze sokken aankomende zomer ook helemaal hip zijn.

Tropische printjes

Als je op zoek bent naar nieuwe leuke sokken voor de zomermaanden en de trends wilt opvolgen, kun je ook gaan voor tropische sokken. Deze zijn ook aankomende zomer namelijk weer helemaal on trend. Dat is dan ook niet gek, want dit soort sokken passen natuurlijk helemaal in het zomerse plaatje. Bij tropische sokken kun je denken aan bijvoorbeeld leuke bloemenprints of dierenprints. 

Strepen

Eigenlijk altijd een trend: de sokken met strepen. In de zomer van 2022 is dat dan ook niet anders, want ook dan gaan we deze trend weer veel voorbij zien komen. Met sokken met strepen kun je natuurlijk alle kanten op, want er zijn veel soorten te koop. Je kunt hier dus lekker mee variëren. Met deze trend kun je jouw sokken dan ook zo opvallend maken als je zelf wilt. Ga je voor neutrale kleurtjes of kies je voor strepen en felle kleuren? Jij bepaalt!

Sokken in sandalen

Deze trend kunnen we ook niet vergeten te benoemen: sokken in sandalen. Hoewel dit een aantal jaar geleden nog een echte no-go was, is dat nu helemaal anders. Sokken in sandalen zijn een trend en dit mag dan ook zeker gedragen worden zodra het lekker weer wordt. 

Als jij het leuk vindt om te variëren met de sokken die je draagt, kun je deze bovenstaande trends zeker in gedachten houden de aankomende tijd. Wat leuke outfits erbij en zo ben jij helemaal klaar voor die heerlijke zomerdagen!

Door admin