online shoppen

Online boodschappen doen wordt steeds normaler. Ook online kleding kopen doen heel veel mensen. Thuis je nieuwe garderobe passen is immers een stuk meer ontspannen dan in een benauwd pashokje. Naast boodschappen en kleding kun je veel meer online kopen. Zaken waar je niet direct aan denkt. Wij hebben een aantal tips voor je.

Lampen

Wil je verduurzamen en ben je voor je woning op zoek naar nieuwe ledlampen? Kijk dan eens bij Lampdirect. Je kunt op je gemak alle lampen in je woning afgaan en voor elk een passende nieuwe ledlamp bestellen. Fijn, omdat je op deze manier niet zo snel een miskoop doet. 

Bijzondere abonnementen

Er zijn zaken die je met regelmaat koopt, maar waar je niet zo snel aan een abonnement denkt. Wist je dat je bijvoorbeeld een abonnement kunt nemen op onderbroeken? Op vaste momenten krijg je een nieuwe onderbroek toegestuurd. Handig, zo heb je altijd een nieuwe op voorraad. Ook luiers is zo’n ding: hartstikke onhandig met boodschappen doen door het formaat en in een abonnement ontvang je ze gewoon thuis. 

Doe maar een wijntje!

Bij wijn denk je niet direct aan online aanschaffen. Toch zijn er tal van online wijnwinkels waar je prachtige wijnen kunt scoren. Zo heb je bijvoorbeeld een doos met zes speciaal geselecteerde wijntjes die voor verrassingen zorgen. Je proeft weer eens iets anders en hebt altijd een goede wijn staan, als je prompt visite krijgt. 

Koop lokaal, ook online

Heb jij ook zo’n hekel aan het sjouwen van zakken hondenvoer? Kijk dan eens of je die bij je eigen dierenwinkel ook online kunt kopen. Veel winkels in je eigen omgeving hebben vaak de mogelijkheid om online te kopen. Neem bijvoorbeeld jouw lokale boekhandel, die wellicht ook nog persoonlijk thuisbezorgt. Wist je dat je daar zelfs e-boeken kunt bestellen? Zo koop je lokaal, maar toch online. 

Door admin