performance marketing

Ben je net begonnen met een eigen onderneming? Of ben je niet tevreden over de hoeveelheid online aankopen of winkelbezoeken van je bedrijf? Digitale marketing kan best een uitdaging zijn. Gelukkig bestaat er performance marketing. Wil je meer online marketing resultaten zien, dan ben je hier aan het goede adres. In dit artikel leggen we uit wat performance marketing precies is, wat het voor jouw onderneming kan betekenen en waar je terecht kunt met jouw digitale dilemma’s.

Wat is performance marketing?

Performance marketing is het inzetten van digitale marketingkanalen voor verschillende digitale doeleinden. Daarbij kun je denken aan sociale content marketing, waarbij doelgericht naar social media advertising wordt gekeken. Of e-mail marketing, waarbij een loyale klantrelatie opgebouwd wordt. Maar ook zoekmachine marketing, waarbij wordt gewerkt met SEO. Voor elk bedrijf is er dus wel een performance marketing strategie mogelijk. Welke soort performance marketing hangt volledig af van welke doelstellingen er behaald moeten worden. Denk daarbij aan meetbare doelen, zoals het verhogen van het aantal leads, het behalen van groei of het genereren van meer winkelbezoeken. En natuurlijk het halen van een hogere winst.

Waarom zou je nu moeten beginnen met performance marketing?

Performance marketing is zoals gezegd voor meerdere digitale problemen de oplossing. Allereerst kan performance marketing ervoor zorgen dat jouw doelgroep eerder geneigd is zich in te schrijven voor bijvoorbeeld de maandelijkse nieuwsbrief. Ook kan performance marketing ervoor zorgen dat bezoekers van jouw website eerder geneigd zijn om online aankopen te verrichten en om de website nog eens te bezoeken. Performance marketing is een goede investering in zowel kleine als grote bedrijven. Dus of je nou een kleine onderneming met een pas bestaande online verkoopsite hebt, of een langer bestaande groothandel, performance marketing zal ervoor zorgen dat doelstellingen behaald worden en er een hogere online omzet bereikt zal worden.  

Waar kun je terecht?

Voor performance marketing en meer digitale oplossingen voor problemen binnen je bedrijf kun je terecht bij De Nieuwe Zaak. De Nieuwe Zaak is een e-commerce bureau dat startende ondernemers of gevestigde bedrijven helpt met digitale volwassenheid en vraagstukken rondom digitale transformatie, e-commerce en marketing. Het is een bureau dat jouw onderneming helpt om de volgende stap te zetten. De kracht van De Nieuwe Zaak ligt in de data-gedreven inzichten en resultaatgerichte doelstellingen die volledig aansluiten bij de doelgroep van jouw bedrijf. Bovendien bestaat het e-commerce bureau uit een team van experts waarbij je kunt rekenen op de beste service en begeleiding bij het verwezenlijken van je doelstellingen. Dat kan het bureau door uit hun ervaringen en kennis over de digitale wereld te kunnen putten. Groothandels, merkfabrikanten, retailers en zakelijke dienstverleners: ze kunnen allemaal terecht bij De Nieuwe Zaak om digitaal verder gebracht te worden. 

Door admin