tattoo franchise

Ben jij tattoo artist en overweeg je een tattoo shop te beginnen? Dan komt er van alles op je af. Je moet aan zoveel zaken denken: hoe vind je de juiste locatie, hoe bouw je een goede reputatie op, hoe regel je de administratie en hoe werf en behoud je klanten? Kortom: ondernemen is best een uitdaging, zeker als je veel liever creatief bezig bent. Toch kun je het jezelf een stuk gemakkelijker maken als je het slim aanpakt. Benieuwd hoe je dit doet? Lees dan snel verder!

Een franchise tattoo shop openen

Je kunt natuurlijk zelf from scratch beginnen met het opbouwen van je reputatie en flink investeren in je marketing, een website, afsprakensysteem, betalingssysteem, en meer. Maar, je kunt er ook voor kiezen om een franchise tattoo shop te openen.

Door een tattoo franchise te starten, profiteer je van de kennis en ondersteuning van anderen die al precies hebben gestaan waar jij nu staat. Zij hebben de fouten al gemaakt die jij dankzij hen niet meer hoeft te maken, je kunt profiteren van een goede reputatie van het merk én hoeft niet meer na te denken over zaken zoals je huisstijl of boekhoudsysteem. Kortom: je maakt direct een vliegende start! Een goed voorbeeld van een partij die dit al eens heeft gedaan is Tattoo Gent, met een tattoo franchise via Inksane. Hieronder lichten we toe hoe zij dit hebben aangepakt en van welke voordelen Tattoo Gent nu profiteert via Inksane.

De voordelen van een franchise tattoo shop

Door een franchise tattoo shop te starten via Inksane, kunnen zowel Tattoo Gent als jij zelf profiteren van een breed scala aan voordelen zoals:

  • Een opleiding aangeboden door de franchiseorganisatie en actieve begeleiding en coaching gedurende het ondernemerstraject
  • De juiste ondersteuning bij het kiezen van je regio en locatie
  • De administratie, organisatie en marketing wordt volledig geregeld door de franchise-organisatie
  • Volledige ondersteuning bij jouw openingsweekend
  • Als tattoo-artist kun je je richten op dat waar jouw kracht ligt; jouw creatieve skills
  • Profiteer van de naamsbekendheid van Inksane
  • Zekerheid van een continue toestroom aan nieuwe klanten
  • En nog veel meer!

Hoe werkt het starten van een franchise tattoo shop?

Er zijn verschillende mogelijkheden om met een franchise tattoo shop te starten. Allen beginnen ze met een goed gesprek. Vraag een eerste gesprek aan bij Inksane om meer te weten te komen of dit iets voor jou is. Behoefte aan meer informatie? Bekijk dan de website van Inksane en ontdek hoe je jouw droom van een eigen tattoo shop werkelijkheid maakt.

Door admin