kooiladder

Jaren hard werken heeft je bedrijf geen windeieren gelegd. Het is daarom tijd geworden om uit te breiden. Na de nodige mogelijkheden bestudeerd te hebben om je bedrijf van locatie te veranderen, is het echter voordeliger gebleken om je bestaande bedrijfspand uit te breiden en de hoogte in te gaan. Na zorgvuldig overleg met de architect die je jaren geleden heeft geholpen je kantoor neer te zetten, is gebleken dat de structuur je in staat moet stellen om nog twee extra verdiepingen bovenop je bestaande locatie te bouwen. 

Het zal wel even voor wat overlast zorgen om een nieuwe verbouwing er door heen te loodsen, maar je bent er dankbaar voor dat je niet je hele bedrijf naar elders moet verhuizen. De plek waar je je jaren geleden gevestigd hebt is een toplocatie, dus je bent meer dan tevreden sinds je er achter kwam dat je je bestaande pand kunt uitbreiden en gewoon op dezelfde locatie kunt blijven.

Bij onvoorziene calamiteiten zoals brand biedt een kooiladder uitkomst 

Met twee extra verdiepingen er bij, zul je echter wel moeten kijken naar de veiligheidsvoorschriften. In het geval dat zich onvoorziene calamiteiten presenteren, is het natuurlijk zaak dat je jouw personeel snel en op verantwoorde wijze in veiligheid kunt brengen. Om dat te kunnen garanderen, wil je een degelijke kooiladder kopen, waarmee je jou en je personeel de mogelijkheid biedt om snel via de buitenkant van het gebouw naar de begane grond te komen of juist het dak te bereiken. 

Degelijke kooiladders worden tegenwoordig op allerlei soorten gebouwen geplaatst. Wanneer de valhoogte drie meter of meer bedraagt, is een kooiladder de ideale oplossing om de veiligheid van jouw personeel te waarborgen. Denk je bijvoorbeeld eens in dat er sprake is van een onvoorziene brand in het gebouw, waardoor de liften buiten werking komen en het trappenhuis niet meer te betreden is vanwege de rookontwikkeling. Door middel van de installatie van een kooiladder aan de buitenkant van het gebouw, kun je garanderen dat iedereen op veilige wijze het pand kan verlaten. 

Daarnaast is de kooiladder natuurlijk ook een uitstekend hulpmiddel als je bijvoorbeeld werkzaamheden moet verrichten op het dak. Het opnieuw teren van je dak na het ontstaan van een lek of bij bijvoorbeeld de installatie van antennes die de communicatie van jouw bedrijf beter laat verlopen. 

Door admin