bellenblaasmachine

Als horecaondernemer ben je altijd alert op de laatste trends die een positieve invloed op de sfeer in jouw etablissement kunnen hebben. Niets is belangrijker voor je, dan een unieke en positieve ervaring voor jouw gasten te creëren en daarvoor mogen af en toe best wel eens wat extra’s ingezet worden die je garanderen dat het dak eraf gaat als ze worden ingezet. 

In het verleden heb je daarom reeds regelmatig een kleine investering gedaan die achteraf goud waard bleek te zijn. Zo heb je een paar jaar geleden een rookmachine gekocht, die je met name uit de opslag haalde als je evenementen met live muziek had ingepland. De extra sfeer die een laag nevel op de vloer met zich meebracht alvorens een artiest het podium opkwam, was een doorslaand succes bij de bezoekers, die dankzij een klein detail als wat extra rook, toch een onvergetelijke avond beleefden. 

Rook en lasers behoren tot je assortiment. Nu ben je aan het kijken naar bellen

Zodoende dat je niet stil zit als het gaat om het verkennen van verschillende mogelijkheden die de door jou georganiseerde avonden net dat beetje extra sfeer kunnen geven. Zo heb je vorig jaar ook een kleine laser aangeschaft die je van te voren zelf voor kunt programmeren. In combinatie met een klein beetje rook weet je zo unieke effecten te creëren die je gasten een leven lang bij zullen blijven. 

De laatste gadget waar je je oog op hebt laten vallen is een bellenblaasmachine. Met een simpel apparaat dat op een strategische plaats is neergezet, kun je al snel honderden zeepbellen per minuut laten produceren, om jouw locatie binnen een mum van tijd om te toveren in een wonderlijke plek waar fantasie en werkelijkheid elkaar ontmoeten. 

Een bellenblaasmachine is een welkome aanvulling op de andere extra’s

Je hoeft natuurlijk geen mega apparaat te kopen om jouw ruimte met wat bellen te kunnen vullen. De meeste professionele machines horen eerder thuis op een festival dan bij jou in de kroeg. Ze kunnen zelfs de zeepbellen met rook vullen en produceren zo rond de 6000 bellen per minuut. Jij hebt echter niet zo’n top apparaat nodig gelukkig. Het gaat bij jou om wat extra sfeer te creëren in de tent en niet de hele zaak om te gooien in een glibberige glijbaan waar mensen ongetwijfeld onderuit zullen gaan als het een beetje glad wordt. 

Met een standaard apparaat kun je meer dan genoeg bellen produceren om een interessante sfeer te creëren. Je ziet het gebruik ook nog wel in de partyzaal achter je locatie van pas komen, wanneer je bijvoorbeeld bruiloften en partijen organiseert. Ook daar is gebleken tot special effect de beleving en tevredenheid van de bezoekers behoorlijk kunnen beïnvloeden. Daarom dat een bellenblaasmachine ook hier zeker wel van pas zal gaan komen!

Door admin