vlaggen

Als ondernemer wil je er natuurlijk zeker van zijn dat klanten jouw bedrijf gemakkelijk kunnen vinden. Het creëren van een aantrekkelijk en herkenbaar imago is daarom een van de speerpunten bij het ontwikkelen van een degelijke marketingstrategie. Ieder jaar probeer je dan ook nieuwe concepten en ideeën uit om er zeker van te zijn dat het beeld dat klanten van jouw bedrijf hebben positief, van deze tijd en vooruitstrevend is.

Over een paar maanden is het eindelijk zover en ga je een nieuwe showroom openen. Je bent er heel wat tijd mee bezig geweest en nu het dan eindelijk bijna zo ver is, wil je er ook zeker van zijn dat alles tot op de puntjes geregeld is. Het logo en het imago worden momenteel vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken. Je wilt daarom een vlag bedrukken met het vernieuwde logo van het bedrijf. Als het resultaat aan de verwachtingen voldoet, wil je straks minstens 25 vlaggen posten rond het parkeerterrein van de nieuwe showroom laten plaatsen. Met zoveel vlaggen moet de nieuwe showroom van verre makkelijk te herkennen zijn en help je je klanten de weg te vinden. Verder wil je voor de opening speciaal ontworpen stickers bestellen om cadeau te doen aan de bezoekers en ze op deze manier kennis te laten maken met de nieuwe look van je bedrijf.

Relatiegeschenken voorzien van je logo dragen bij aan het blijvend herkennen

Als het vernieuwde imago van je bedrijf goed aanslaat bij de klant, zal het daarna gemakkelijker zijn dat ze jouw merk blijvend herkennen, terugkeren en hopelijk aanraden aan vrienden en bekenden. Daarom dat relatiegeschenken voorzien van de naam en logo van je bedrijf een vast onderdeel vormen van de klantgerichtheid van je personeel. Standaard geven ze bijvoorbeeld aan klanten pennen en papier mee bij een afspraak, altijd voorzien van het logo, de naam en de contactgegevens van de onderneming. 

Bij de ingang van de zaak liggen daarnaast standaard gadgets zoals sleutelhangers, buttons of stickers klaar, die klanten of zakelijke relaties na een bezoek probleemloos en gratis mee kunnen nemen. Je hebt bijvoorbeeld verschillende soorten stickers laten ontwerpen, die vanwege de speciale ontwerpen een aantrekkelijk visuele manier zijn om jullie naam met weinig moeite verder bekend te maken. Maar ook leveranciers krijgen bij afspraken bijvoorbeeld een T-shirt cadeau, om op deze manier ook met hen een blijvende relatie te kunnen creëren. 

Je vernieuwde bedrijfslogo is straks overal terug te vinden

Daarnaast zijn natuurlijk al jullie bedrijfswagens voorzien van speciale carwraps, waarmee op een stijlvolle manier ook op de weg jullie naam bekend wordt. Met een uniforme en continue aanwezigheid van jullie merk, logo en naam hoop je op deze manier een binding te creëren met je klanten, die gekenmerkt wordt door tevredenheid en voldoening na aanschaf van je producten en diensten. 

Als je eenmaal herkenbaar wordt voor mensen en je steeds vaker genoemd wordt vanwege een positieve ervaring van de klant, gebaseerd op tevredenheid over jouw product en de bijbehorende prijs, zullen dezen gegarandeerd terug blijven komen en sneller geneigd zijn om jouw bedrijf aan te raden aan andere mensen in hun kring van vrienden en bekenden die soortgelijke producten nodig hebben. 

Zodoende dat je er zeker van wilt zijn dat straks alles klaar is voor de opening van de nieuwe showroom. Naast de voltooiing van een enorm bouwproject wordt het ook de lancering van de nieuwe huisstijl en de presentatie van een vernieuwd en modern bedrijf, waar klanten altijd terecht kunnen voor uitstekende kwaliteitsproducten, expertise en klantvriendelijkheid. Je hebt over de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd en hoopt deze straks alleen maar beter te maken. 

Je droomt nu dan ook geregeld weg met ideeën voor de opening. Wapperende vlaggen die je van een afstand uitnodigen, een vriendelijke glimlach en een drankje waarmee iedere klant bij aankomst verwelkomd wordt, een overzichtelijke en moderne showroom waar je jouw wensen kunt vervullen en een comfortabele en vriendelijke sfeer waar ja het binnen treden zelf deel van gaat uitmaken. Dat is wat je voor ogen hebt als je nadenkt over wat er over een paar maanden gaat gebeuren als de deuren open gaan en je een lang gekoesterde wens eindelijk in vervulling zult zien gaan.

Door admin