tassen-bedrukken

Het is voor een bedrijf ontzettend belangrijk om reclame te maken en te zorgen dat de naamsbekendheid van een onderneming groeit. Als mensen jouw naam gaan identificeren met de levering van kwaliteitsproducten, dan kun je er gegarandeerd van zijn dat klanten bij je terug blijven komen. Een effectieve manier waarmee je bijvoorbeeld reclame kunt maken is door pennen met logo van je bedrijf te bestellen. Makkelijk uit te delen op beurzen, maar ook standaard te gebruiken door je personeel, met gepersonaliseerde pennen kun je zorgen dat je ongemerkt toch op heel veel plaatsen terecht komt. 

Een andere manier om effectief reclame te maken voor een bedrijf is door ervoor te zorgen dat al je personeel in dezelfde bedrijfskleding werkt. Het staat wel zo netjes als klanten te woord worden gestaan door personeel wat gemakkelijk te herkennen is aan de naam op de kleding die ze dragen tijdens werktijd. En dat geldt niet alleen voor binnen de zaak, maar ook buiten kun je actief bijdragen aan het kenbaar maken van je bedrijf. Denk er bijvoorbeeld eens aan om voor personeel dat veel buiten de deur werkt speciale jassen bedrukken, voorzien van het logo en de naam van je bedrijf. 

Speciaal bedrukte pennen met logo kun je weggeven op beurzen en open dagen

Zo zijn er bijzonder veel manieren om reclame te maken. Denk bijvoorbeeld aan de eerder genoemde pennen. Geen pen is natuurlijk hetzelfde. De pennen die je op kantoor hebt liggen en die je personeel gebruikt, zijn een ander soort pennen dan die je als relatiegeschenk aan vaste klanten geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luxe vulpennen. Relaties zullen vaak aangenaam verrast zijn als ze een degelijke pen cadeau krijgen. En een fijne pen gaat mee op pad en wordt veel gebruikt. Als deze voorzien is van jouw logo en bedrijfsnaam, garandeer je daarmee gratis reclame overal waar deze pen opnieuw op tafel komt. 

Je kunt tegenwoordig kiezen uit een hele grote verscheidenheid aan verschillende soorten pennen die je kunt laten bedrukken of graveren met jouw logo. Het is daarbij belangrijk te denken aan het schrijf genot van een pen. Een fijne pen komt op veel plekken terecht moet je maar denken. Kies je voor een standaard balpen die je weg kunt geven in de zaak, tijdens een open dag of op verschillende beurzen, of ga je voor een luxere Parker of Ebony Matt pen die misschien beter als relatiegeschenk geschikt zijn? Gelukkig is er tegenwoordig heel veel mogelijk. Of je nu kiest voor een grote oplage van duizenden pennen of een beperkte bestelling, vanaf tien pennen is alles mogelijk. 

Regel voor je personeel degelijke bedrijfskleding zoals jassen met het logo

Dezelfde keuzes kun je ook maken als je kiest voor het bedrukken van bijvoorbeeld jassen. Tijdens de wintermaanden is het fijn als je personeel met een goede jas op pad kan en als ze dit kunnen doen met een comfortabele jas die voorzien is van jouw logo, maken ze bij ieder bezoek aan klanten automatisch reclame. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om lekkere warme gewatteerde jassen voor je personeel te regelen en deze te laten bedrukken met de naam en logo van je bedrijf. 

Wil je jassen als relatiegeschenk cadeau geven, denk dan bijvoorbeeld eens aan de verschillende comfortabele zeiljassen die beschikbaar zijn. Een mooie degelijke softshell jas zal het goed doen bij je vaste relaties en hoe vaker ze deze aantrekken, hoe meer zij reclame maken voor je bedrijf. Daarom dat een goede kwaliteitsjas als relatiegeschenk zeker geen verkeerde keuze is om je klanten blij mee te maken. Maar ook trendy regenjassen zijn te leveren en te bedrukken met jouw logo. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn kledingstukken te leveren voorzien van een vakkundig gedrukt logo.

Naamsbekendheid krijg je door een goede marketingstrategie te volgen

Het is buitengewoon belangrijk om er voor te zorgen dat de naam van je bedrijf gezien wordt en herkenbaar wordt. Een verzorgd en uniform imago van je onderneming geeft een uitstraling die vertrouwen opwekt bij mogelijke klanten. Door een actieve marketing campagne te voeren, waarbij je ervoor kiest om je naam kenbaar te maken bij een zo groot mogelijk publiek, heb je verschillende instrumenten die je in kunt zetten. 

Door admin