projecten

Als jij als bedrijf de eer krijgt om een nieuw project aan te nemen, willen we dit moment allereerst gebruiken om je te feliciteren. Dit is natuurlijk hartstikke gaaf, want je wordt gewaardeerd in de werkzaamheden die je uitvoert en de kwaliteit die je biedt. Wél moet je op de hoogte zijn van wat het aannemen van een bepaald project voor gevolgen heeft. Zo moet je in staat zijn om goed te plannen en te kunnen schuiven wanneer er iets tegenzit. Om je een beetje op weg te helpen met zaken als deze, hebben we dit blog voor je geschreven. Je vindt hier alle informatie die je op voorhand nodig hebt om het aannemen van je nieuwe project in goede banen te leiden. Lees daarom gauw verder!

De bezettingsgraad

Afhankelijk van hoe groot jouw bedrijf is, is het belangrijk dat je goed nadenkt over de bezettingsgraad. Als jij bijvoorbeeld een project aanneemt dat een fulltime werkweek van vijf personeelsleden in beslag neemt, is het belangrijk dat hun reguliere werkzaamheden ergens anders worden opgevangen. Als jij dan kampt met een personeelstekort of een te lage bezettingsgraad, weet je zeker dat de resultaten die jij gaat bieden, tegen zullen vallen. Vraag de opdrachtgever daarom altijd naar een indicatie van hoeveel tijd en energie het gaat kosten. Zo weet je zeker dat je jouw bedrijf ondertussen gewoon door kunt laten werken en of het wel echt waard is om dat ene project aan te nemen.

Begin op tijd

Op tijd beginnen is misschien iets wat je voor het laatst hoorde toen je voor een toets moest leren op de middelbare school, maar ook hier gaat het op. Het is belangrijk dat je tijdig actie onderneemt als je overweegt een project aan te nemen. Als je vervolgens alleen maar schade moet herstellen omdat je te laat bent begonnen, gaat dit ervoor zorgen dat de resultaten die jij levert enorm tegen zullen vallen!

Hulp van Kato

Hoe projecten inrichten? Met de hulp van Kato natuurlijk. Dit prachtige bedrijf is gespecialiseerd in het creëren van de beste kantoren en werkplekken, waardoor de productiviteit van jou en je werknemers omhoog gaat en je dus nog makkelijker in staat bent om een project aan te nemen. Neem zeker een kijkje bij dit bedrijf, want met deze hulp ben jij in staat om de beste kwaliteit te leveren bij je volgende project. Veel succes!

Door admin