Wie kent hem niet? De Fiat 500 is inmiddels een iconische auto, die thuishoort in het rijtje Volkswagen, Kever, Mini, en Deux Chevaux. De Fiat 500 werd ontworpen door de Italiaan Dante Giacosa. Zijn compacte en zacht aandoende uiterlijk, maken hem nog steeds tot een zeer geliefde stadsauto. Wie regelmatig naar FC de Kampioenen kijkt, zal zich zeker herinneren hoe Mark zijn Fiat 500 liefkozend zijn bolleke noemde. Natuurlijk is de Fiat 500 van vandaag allang niet meer dezelfde en zijn er veel innovatieve opties aan toegevoegd. De Fiat 500 van nu is een elegante en zeer zuinige stadsauto, die voldoet aan de eisen van de moderne automobilist. Door zijn zeer compacte afmetingen is hij overal gemakkelijk te parkeren en laat hij zich met flair door de stad heen manoeuvreren. Inmiddels is er ook een 100% elektrische versie van deze iconische auto uitgekomen.

Voordelig een zuinige stadsauto leasen

Mede door Corona kiezen steeds meer mensen ervoor om het openbaar vervoer even te vermijden en voor eigen vervoer te zorgen. Natuurlijk rent niet iedereen direct naar de garage om een nieuwe Fiat 500 te kopen, maar ook u kunt door middel van Fiat 500 private lease in deze nieuwe auto rondrijden. De Fiat 500 wordt aangeboden in verschillende uitvoeringen zoals de 1.2 Hybrid pop, de 1.2 Hybrid Lounge, de Rockstar Cabrio Automaat en de 1.0 HEV Star. Er is altijd een Fiat 500 die bij u past. Leaseprijzen van de verschillende maatschappijen lopen uiteen van €207 tot € 319 euro per maand.

Waarom is de premie niet gelijk bij de leasemaatschappijen?

Het verschil in premie is terug te herleiden naar allereerst de uitvoering van de Fiat 500 die u leaset. Daarnaast zijn er verschillen in het aantal toegestane kilometers per jaar en kan de looptijd van het Fiat 500 private lease contract verschillen per maatschappij. Looptijd, nieuwwaarde en kilometerbundel zijn de meest bepalende factoren in het leasecontract. Daarnaast kan er een verschil zijn in de manier waarop de auto verzekerd is. In de meeste gevallen is dat WA, maar uiteraard is allrisk ook een mogelijkheid als u daarvoor een hogere maandpremie aanvaardt.

Voorwaarden belangrijk bij het afsluiten van het leasecontract       

Let bij het aangaan van een private lease contract ook altijd goed op de voorwaarden die gelden in uw contract. Hoe is het bijvoorbeeld geregeld wanneer u of een ander schade rijdt met uw leaseauto? Wie is daarvoor verantwoordelijk en heeft u een eigen risico? Al deze zaken vindt u terug in de voorwaarden van uw contract. Zeer belangrijk is ook de manier waarop gehandeld wordt, als u onverhoopt het leasecontract voortijdig moet verbreken door bijvoorbeeld werkloosheid of ziekte. Krijgt u een boete als u het maandelijks te betalen bedrag niet meer kan voldoen? Een nieuwe auto rijden voor deze prijs is uiteraard zeer aantrekkelijk, maar let goed op de voorwaarden van het contract om teleurstellingen te voorkomen. Na toetsing van uw financiële toestand en de goedkeuring, heeft u nog 14 dagen bedenktijd vooraleer het contract definitief wordt.

Door admin