geld-lenen-2

Het is je niet slecht afgegaan sinds je twee jaar geleden voor jezelf begonnen bent. Je had er een beetje genoeg van om voor je baas te werken en meer geld voor hem in het laatje te brengen dan dat je er zelf aan over hield. Vandaar dat je bedacht dat je het werk dat je voor hem verrichte ook zelf zou kunnen aanbieden. Op deze manier ben je zzp-er geworden en dat is vooralsnog heel erg goed gegaan. 

Je hebt over de afgelopen twee jaar een aardig klantenbestand opgebouwd en vooralsnog kun je het werk zelf gemakkelijk aan. Je zit er echter wel aan te denken om iets professioneler aan de slag te gaan en te investeren in een uitbreiding van het materiaal dat je tot je beschikking hebt. Zo zou je de garage graag willen ombouwen tot een heus kantoor, zodat je niet meer in de woonkamer achter de computer je klanten moet bedienen. 

Je wilt je garage ombouwen tot kantoor maar hebt financiële hulp nodig

Maar natuurlijk is het verbouwen van een garage niet zomaar gedaan. Je zult wel financiële hulp nodig hebben om het binnen korte te kunnen realiseren. Daarom ben je er over aan het denken om een lening af te sluiten om de financiering definitief rond te krijgen. Het lijkt echter niet zo gemakkelijk om geld lenen zzp. De voorwaarden waar je aan moet voldoen kunnen veeleisend zijn en het aanvraagproces kan soms lange tijd op zich laten wachten. 

Gelukkig kun je bij Swish Fund terecht voor speciale zzp leningen. Om het proces van geld lenen zo gemakkelijk mogelijk te maken gebruikt Swish Fund speciale algoritmen die je binnen 24 uur duidelijkheid geven over  of je wel of niet een lening kunt krijgen. Je dient daarvoor wel minstens 12 maanden te zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel, economisch actief zijn en minimaal 50.000 euro aan omzet per jaar draaien gedurende het afgelopen jaar. Na het overleggen van de overzichten van je zakelijke rekening kan vrijblijvend en kosteloos je kredietruimte worden berekend. 

Zodra je lening wordt goedgekeurd, krijg je het bedrag vervolgens binnen uiterlijk drie dagen op je rekening gestort. 

Als je lening wordt goedgekeurd wordt deze binnen drie dagen gestort

Swishfund verstrekt eenmalige leningen van 3000 euro tot 500.000 euro. De looptijd van de lening kan uiteenlopen van minimaal 3 maanden tot maximaal 12 maanden. Zelf kun je bij het afsluiten van je rekening kiezen welke periode voor jou het best geschikt is. Door middel van een automatische incasso wordt het geleende geld, plus de bijkomende rente maandelijks van je rekening afgeschreven. 

Het moet voor jou gelukkig geen probleem zijn om aan de genoemde voorwaarden te voldoen. Jouw jaarlijkse omzet is bijna twee keer zo groot als de minimale 50.000 euro die genoemd worden in de voorwaarden, dus het zal waarschijnlijk geen probleem zijn om goedkeuring te krijgen. Met een beetje mazzel kun je op deze manier misschien nog wel binnen een maand beginnen met het bouwen van je eigen kantoor!

Door admin