lipsticktrends-in-2019

Matte lipsticks en glosjes 

Make up wordt vaak gebruik om je eigen natural beauty wat meer te accentueren. Je kunt er vele kanten mee op. In de winter kan je gezicht meestal wel wat extra kleur gebruiken. Een beetje blush, een goede contour, een subtiele highlighter en natuurlijk een mooie lipstick. 
Wat we veel zien is dat er voor een neutraal pallet gekozen wordt voor het gezicht maar dat de lip wel een kleurtje mag krijgen deze winter. De lipsticktrends in 2019 zijn opgedeeld per seizoen. Lipsticktrends winter en lipsticktrends zomer. De herfst valt onder de winter en de lente valt onder de zomer. Bij de lipsticktrends winter zien we veel zachte kleurtjes. Denk hierbij aan veel matte kleuren zoals mat rood, mat roze en node. In de zomer mag het weer wat feller en komen de glosjes ook weer te voorschijn. 

Trends op het gebied van lipstick 

Lipsticktrends in 2019 zijn heel gevarieerd en dat komt goed uit, want zo kun je de lipstick plank eigenlijk nooit mis slaan. 
Trends op het gebied van lipstick zijn elk jaar weer anders en wat we deze winter heel erg zien zijn de matte zachte kleuren. Yves Saint Laurent en Charlotte Tilbury spelen hier heel goed op in. Zij hebben beide nieuwe lipstick lijnen uitgebracht die de mooiste zachte kleuren bevatten. Van zacht roze tot subtiel rood en ook de bruine tinten worden niet vergeten. Vraag altijd advies in de winkel om te zien welke kleur het beste bij je past. Misschien vindt je de roze kleur mooier maar sluit deze niet mooi aan waardoor het effect van de lipstick eigenlijk verloren gaat. 

De rode lip 

Naast de subtiele zachte tinten is er ook ruimte voor één felle lipkleur. Namelijk fel rood. Een fel rode lip is helemaal in dit jaar. Omdat de rest van het gezicht vrij neutraal wordt gehouden, minder tot geen oogschaduw, zacht getekende wenkbrauwen en geen eyeliner, mag de lip wat harder en meer aanwezig zijn. Met een mooie rode lip zal jij goed voor de dag komen! Een rode lip kan, zolang je de rest van je make up neutraal houdt, all day every day. Op werk, in je vrije tijd en natuurlijk ook tijdens je date night! Grote favoriete voor een goede rode lip zijn de ‘Russian Red’ en de ‘Ruby Woo’ van M.A.C Cosmetics. 

lipsticktrends-winter

Go nude 

Nude lipsticks passen in elk seizoen van elk jaar. Elke vrouw moet behalve een goede rode lipstick ook een goede node kleur in haar collectie hebben. Vrouwen zoals Kim Kardashian West, Jennifer Lopez en Beyonce hebben deze node lipsticks ontzettend populair gemaakt. De bedoeling van een node kleur lipstick is dat het een ‘huidkleurige’ lipstick is met een subtiele gloed. Het wekt de illusie dat je geen lipstick op hebt terwijl je met de node kleur juist je lippen extra hebt geaccentueerd. Omdat elke vrouw een andere huidskleur heeft is het belangrijk om in de winkel eerst advies te vragen van een beauty specialist. Kijk welke nude kleur mooi aansluit op jouw huidskleur zodat jouw lippen straks nog mooier zullen zijn dan ze nu al zijn.

Door admin