badpak-voor-de-zomer

De krokussen hebben nog maar nauwelijks hun fleurige kopjes naar buiten gestoken. En lag er een paar weken geleden niet nog een dun laagje sneeuw? Toch houdt het je alweer volop bezig. Je nieuwe badpak voor de zomer.

Keuzestress

Inmiddels is alles wat ons aan de winter deed denken uit de kledingwinkels verdwenen en heeft plaats gemaakt voor rekken vol bikini’s, badpakken, tankini’s, en monokini’s. In de meest uiteenlopende vormen en maten: push-up-tops, halter-tops, strapless, hot pants, hipsters of een rokbroekje. En dat allemaal in een kleurpalet dat loopt van chocoladebruin tot poederblauw en van mosgroen tot goudgeel. Met wilde, veelkleurige dessins of subtiele prints in ton sur ton. Effen kan natuurlijk ook. Keuze te over dus. Daar komen we wel uit zou je denken.

Ben je een appel of een peer?

Een badpak of bikini kopen loopt helaas nogal eens uit op een teleurstelling. Lukraak passen wat je mooi vindt, is in de meeste gevallen niet de manier. Verstandiger is het om van tevoren uit te zoeken wat voor jou een goed passend badpak is. En ga je trouwens voor een badpak of bikini? Of misschien wel allebei. Voor een perfect passend badpak is het fijn om te weten waar je rekening mee moet houden. Online kan je nuttige tips vinden die je helpen om de juiste keuze te maken. Ben jij bijvoorbeeld een appel of een peer? Een zandloper kan ook. Dan bof je want dan past alles je wel zo’n beetje. Of misschien ben je wel recht. Dan zal vast een triangelbikini met strikbroekje je prachtig staan.

Over kleur gesproken

Als je een bikini of badpak voor de zomer gaat aanschaffen let dan ook nog even op de kleur. Misschien valt je oog op het mooie vrouwelijke sweet lilac, maar staat het je eigenlijk wel? Een kleuradvies is vaak gratis online te verkrijgen en kan je behoeden voor een aankoop waar je later spijt van krijgt.

Laat nu de zomer maar komen

Zo, nu ben je er klaar voor toch? Bereid je goed voor en laat je niet alleen maar leiden door wat je mooi vindt maar vooral door wat bij jou past.

Door admin