bedrijfskantine

De bedrijfskantine is de plek waar de gezelligheid en ontspanning plaats vindt. Het is mogelijk om hier heerlijk te lunchen en te borrelen met de collega’s. deze plek is zeer belangrijk, gezelligheid en ontspanning is dan ook de sleutel tot een geweldig bedrijf. Heb jij een bedrijfskantine die nog wel een opknapbeurt kan gebruiken? Lees deze blog dan snel verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Hoeveel mensen werken er op het kantoor?

Het eerste punt waar je rekening mee moet houden is het aantal werknemers. Kijk niet alleen naar hoeveel mensen er werken, maar bijvoorbeeld ook naar de tijden van de pauzes. Voorkom dat je de ruimte volpropt en deze beklemmend maakt in plaats van ruimtelijk. Kijk goed naar het totaalplaatje.

Geweldige sfeerverlichting 

Verlichting brengt veel sfeer met zich mee, en vooral in de donkere winter dagen. Vervang de TL buizen met mooie sfeerverlichting. Op deze manier blijft de gezelligheid in het kantoor. En over gezelligheid gesproken. Er wordt steeds vaker aandacht besteed aan beleving en activiteiten, maar hoe kies je meubels die daarbij passen? Simpel, kies voor dynamiek! Varieer van lage zitplekken tot bartafels en barkrukken. Zodat de keuze reuze is! Ben jij een voorstander van extra activiteit? Hang een dartbord op of maak het gezellig met een voetbaltafel.

Karakter in de kantine 

Kies voor kleuren die bij je stijl passen. Maak van je kantine je visitekaartje zodat je er ook klanten en zakenrelaties kunt ontvangen. Vraag jezelf af, past een bonte kleurrijke uitstraling ? Of een moderne minimalistische uitstraling het beste bij je huisstijl?

Overleg alles met de collega’s

Een kantine kan je altijd zelf inrichten, maar een betere opties is het inschakelen meerdere collega’s. Op deze manier weet je zeker dat de kantine helemaal geweldig gaat zijn. De input van jouw collega’s helpen je op weg om de puntjes op de i te zetten!

Nieuwsgierig geworden?

weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem dan eens een kijkje op katoprojecten.nl. Deze partij helpt je graag verder om de ruimte zo efficiënt en geweldig mogelijk te maken. Dit is een team van 40 topmensen die tovert jouw kantoor of ontmoetingsruimte om tot een inspirerende werkruimte. Bevlogen specialisten met unieke vaardigheden. Projectadviseurs en- managers tot ontwerpers tot vakkundige monteurs. Je kunt er terecht voor advies, ontwerp, bouw en verbouw, inrichting, aankleding en afwerking van jouw werkruimte of project. 

Door admin