origineel kerstpakket

Ieder jaar ben je er al ruimschoots op tijd bij om je voor te bereiden op de feestdagen in december. Het kunnen stressvolle tijden zijn en leveranciers kunnen onverhoopt door hun voorraden heen zijn, waardoor jij niet in staat bent om op tijd je bestellingen binnen te krijgen en je mogelijk klanten teleur moet stellen, iets wat je natuurlijk liever wilt vermijden. 

Als ondernemer kun je er stellig van uit gaan dat de decembermaand altijd garant staat voor extra omzet, dus je wilt goed voorbereid deze periode kunnen beginnen en vangt daarom dan ook al maanden van te voren aan met het plannen van deze speciale periode. Het zijn altijd drukke tijden, dus je kunt er beter voor zorgen dat iedereen er klaar voor is en dat er geen onverwachte verrassingen voordoen die je planning in de war sturen

Ieder jaar wil je je personeel bedanken voor hun goede inzet

Omdat je voor het goede verloop van de drukte afhankelijk bent van het goed functioneren van je personeel, ben je ook voor het jaarlijkse kerstpakket voor je werknemers al maanden van te voren bezig. Je wilt er zeker van zijn dat je voor je personeel een leuk en origineel cadeau weet te regelen, om ook hen te bedanken voor een grandioze inzet gedurende het afgelopen jaar. 

Je probeert altijd op zoek te gaan naar een bruikbaar cadeau, niet het ergens in Oost-Europa samengestelde voedselpakket waar je een paar euro voor betaalt, maar iets tastbaars, origineel en van goede kwaliteit. Zo heb je afgelopen jaar een originele Spaanse tapas set als kerst cadeau gedaan. Deze bestond uit originele keramieken borden en schaaltjes, vergezeld van een uitgebreid hapjes set en twee goede flessen wijn, zodat iedereen gelijk aan de slag kon en een blijvende uitbreiding van het servies in huis kreeg. 

In het verleden heb je altijd leuke en interessante cadeaus gevonden

Het jaar daarvoor had je gekozen voor een heel ander kerstcadeau. Toen had je een gezelligs personeelsweekend naar de Belgische Ardennen georganiseerd, waar je met ruim veertig werknemers een lang weekend hebt doorgebracht. Er waren yoga trainingen en meditatie programma’s, net zoals er survival routes waren uitgezet om ’s middags samen de natuur in te gaan. 

Dit jaar zul je helaas niet zo iets geks kunnen ondernemen. De omzet is het afgelopen jaar door de maandenlange sluiting van de zaak toch een stuk minder geweest dan voorgaande jaren, iets wat je financieel toch wel hebt gemerkt. Toch wil je ook de komende feestdagen er zeker van zijn dat je iets leuks voor je personeel kunt regelen. Je zit daarom te denken aan een uitgebreid kerstpakket rituals

Rituals is geïnspireerd door oosterse rituelen en gebruiken

Alle producten van rituals zijn geïnspireerd door oosterse gebruiken. Of het nu gaat om een bijzondere massage olie die zijn oorsprong vindt in de Chinese hooglanden of een speciale zalf gebaseerd op een eeuwenoud  Japans recept, de verzorgende producten van Rituals zijn authentieke producten die bijvoorbeeld het in bad gaan een heel andere dimensie geven.

Door admin