papieren tassen bedrukken

Als ondernemer zijn er regelmatig momenten waarop je iemand een tas kunt geven met jouw logo erop. Voor wie een winkel runt zijn tassen een vanzelfsprekend marketingmiddel, maar ook ander type bedrijven kunnen profijt hebben van draagtassen. Als je op een beurs staat bijvoorbeeld, is het een handig middel om weg te geven aan deelnemers om spullen in te bewaren. Ook kunnen ze ingezet worden als relatiegeschenk of goodiebag bij evenementen. En om bij de duurzaamheidstrend aan te sluiten kun je heel goed kiezen voor papieren draagtassen. Maar waarom zou jij gebruik moeten maken van bedrukte papieren tassen? En waar laat je je tassen bedrukken? Dat vertellen wij in deze blog.

Milieubewust

Papieren draagtassen hebben allang niet meer het stoffige imago dat ze jaren terug misschien hadden. Men lijkt de draagtas van papier juist steeds meer en meer te omarmen, waarschijnlijk door de duurzame trend die zich blijft voortzetten. Door gebruik te maken van papieren draagtassen laat je zien dan dat je milieubewust bezig bent. Bovendien zijn papieren draagtassen vaak voordeliger dan de plastic variant. Niet zo gek dus dat de populariteit van de papieren draagtassen toeneemt. Nog een bijkomend voordeel is dat papieren draagtassen in diverse maten, kleuren en grams gewichten leverbaar zijn, waardoor je dus  je eigen unieke tas naar wens kunt samen stellen.

Extra service

Winkeliers bieden met een papieren draagtas ook een stukje extra service aan de klanten. Het is namelijk niet verplicht dat mensen betalen voor papieren tassen, wat wel het geval is met plastic tassen. Daarnaast dienen ze gelijk als reclame- of promotiemiddel. En waarom zou je hier geen gebruik van maken? Met een kleine investering zal je een groot bereik hebben. Hierdoor zijn bedrukte papieren draagtassen hét visitekaartje voor jouw bedrijf.

Rotimshop

Om papieren draagtassen als promotiemiddel in te zetten, moet je ze natuurlijk laten bedrukken met een opvallende, herkenbare boodschap. Een logo, de slogan van het bedrijf of een pakkende kreet zorgen ervoor dat mensen de afzender van de tas herkennen. Bij Rotimshop kan je ze laten bedrukken en zo de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. Laat ze in dezelfde stijl bedrukken als de rest van je huisstijl en gebruik de kracht van herhaling om jouw winkel, restaurant of merk aan de consument te tonen. Meer weten over het bestellen van papieren tassen? Bekijk dan eens de website van Rotimshop of neem contact met ze op.

Door admin