zachte huid

Jezelf op de eerste plaats zetten kan zeer lastig zijn. De hele dag ren je van hot naar her en als je eindelijk rust hebt wil je dingen doen waar je voor een lange tijd niet aan toe bent gekomen. De douche beurten worden steeds korter, en de verzorging van jezelf schiet er wel eens doorheen. Terwijl dit een zeer belangrijk punt is, wat je zeker niet uit het oog mag verliezen. En dan voornamelijk je  gezicht. Als jij je gezicht niet goed genoeg verzorgd kan het zijn dat je eerder rimpels krijgt, of bijvoorbeeld last van acne. Dit is dan ook zeker niet prettig. Wil jij weer beter voor jezelf gaan zorgen? Maar weet je even niet meer hoe? Lees deze blog dan door!

Welk huidtype heb jij?

De eerste stap is uitzoeken welke huid je hebt. Want elke huid is anders, de producten die goed werken bij een ander hoeven nog niet zo goed te zijn voor jouw huid. Mede doordat je huid weer anders is in de winter dan in de zomer. In de winter heb je een dag- en nachtcrème nodig die hydratatie bieden. Basisproducten die je in huis moet hebben om je huid zo goed mogelijk te verzorgen is een dag- en nachtcrème, een cleanser en een toner. Deze producten zorgen voor evenwicht in de vet- en vochthuishouding. Naast een nachtcrème heeft Quality Wellnessresorts ook diverse serums voor de gezichtshuid. Deze kun je naar het grondig reinigen van je gezicht aanbrengen. Ook heeft Quality Wellnessresorts diverse producten voor het oog. Zo kun je de eyepads en oogcrèmes bestellen. 

Je huid reinigen doe je zo

Als je een egale huid hebt denk je er vast niet over na om deze goed te reinigen, maar dit de basis! Het zorgt er namelijk voor dat uw huid de nodige hydratatie krijgt, en het kan zelfs rimpels uitstellen. Het belangrijkste is dan wel het schoonmaken van uw huid, zo worden alle bacteriën en eventuele huidschilfers verwijderd. Wil je meer weten over de perfecte beauty routine? Of wil je meer weten over verschillende producten? Neem dan eens een kijkje op de website van Quality Wellnessresorts. Deze partij heeft een ruim assortiment aan gezichtsproducten!

Door admin