koude handen

Iedereen die wel eens tijdens de koude winterperiode naar buiten gaat kent het fenomeen, koude handen. Waar gewone handschoenen wel eens tekort schieten kan je met elektrische handschoenen gelijk je koude handen opwarmen. De verwarmde handschoenen zorgen ervoor dat je nooit meer met koude handen over straat hoeft. Binnen enkele seconden nadat je de elektrische verwarmde handschoenen hebt ingeschakeld merk je het resultaat, heerlijk warme handen. De elektrisch verwarmde handschoenen zijn ideaal voor de fietser, wintersporter, motorrijder of wandelaar. De handschoenen met verwarming werken door middel van krachtige oplaadbare accu’s.

Onder handschoenen met verwarming

De soepele onderhandschoen kan gebruikt worden als je al goede handschoenen hebt. Door de flexibele dunne stof kan je met deze verwarmde handschoenen prima in je werkhandschoen, skihandschoen of motor handschoen . De onder handschoenen met verwarming kunnen uiteraard direct gebruikt worden, bijvoorbeeld tijdens het wandelen. De stof bij de vingertoppen is geschikt om de smartphone of tablet mee te bedienen. Zo houd je warme handen terwijl je even een appje stuurt of je favoriete muziek opzet. De hoogwaardige verwarmingselementen lopen over de handrug helemaal door tot in de toppen van de vingers. Om de handschoenen met verwarming zo dun mogelijk te houden en geschikt als onderhandschoen hebben de verwarmde handschoenen geen waterdichte en isolerende laag.

Verwarmde Handschoenen

De verwarmde handschoen is naast het feit dat het een elektrisch verwarmde handschoen is, ook perfect geïsoleerd en wind-waterdicht, dat is te herkennen aan de 3M Thinsulate en HIPORA labels. De accu’s van de verwarmbare handschoenen zitten in een speciaal waterdicht vak zodat ze niet vochtig kunnen worden. Door de krachtige accu’s kunnen de elektrisch verwarmde tot wel 5 uur mee. Hoe hoger de stand, hoe meer energie de verwarmde handschoenen nodig zijn. Zo kan je altijd je eigen gewenste temperatuur bepalen. Om je smartphone te bedienen hoef je de handschoenen met verwarming niet uit te doen. Door de speciale stof in de vingertoppen kan je elk touchscreen gewoon bedienen met de verwarmde handschoenen aan.

Altijd warme handen

Je ziet dat er verschillende mogelijkheden zijn om je handen goed warm te houden tijdens de koude winterdagen. Je hebt de subtiele onder handschoenen met verwarming, maar ook de verwarmde handschoenen met HIPORA en 3M Thinsulate, zodat uw hand niet alleen warm wordt, maar ook warm blijft. De krachtige oplaadbare accu’s zorgen er keer op keer weer voor dat je niet met koude handen komt te zitten. Bij Comfort Producten vindt u precies de verwarmde handschoenen die u zoekt. 

Door admin