prachtige-boomhut

Een boomhut is de droom van elk kind, maar ongetwijfeld zijn er ook volwassenen die er stiekem van dromen! Een boomhut in je tuin bouwen is natuurlijk een hele opdracht, maar dankzij een professionele aanpak en het gebruik van kwalitatieve materialen kan je binnen de kortste keren van een boomhut in je tuin genieten.

Veel mensen weten echter niet goed wat ze zich precies bij een moderne, leuke boomhut moeten voorstellen. De mogelijkheden zijn tegenwoordig immers nogal divers. het onderstaande overzicht met leuke voorbeelden kan daar gelukkig wat duidelijkheid over geven!

Mooie boomhutten voor in de tuin

Van een kleine, mooie boomhut in je tuin voor de kinderen tot een échte woonhut waar je je ook als volwassene in kunt terugtrekken, de opties zijn erg uitgebreid. Er bestaan natuurlijk oneindig veel mogelijkheden op het vlak van design, materiaal en afwerking, maar de volgende voorbeelden van mooie boomhutten kunnen je toch al een beter beeld geven:

1. Een mooie boomhut bovenop een heuvel

boomhut

Een boomhut wordt altijd gebouwd rond een boom, dat is logisch. Het wordt echter nog leuker als die boom bovenop een helling of heuveltje in de tuin staat. Op die manier bevindt de hut zich nog meer in de hoogte en heb je er een prachtig uitzicht op de rest van de tuin. Laat grote, mooie raampjes in je prachtige boomhut plaatsen en je kan nog meer van het panorama genieten!

boomhut-in-je-tuin

2. Een prachtige boomhut met alles erop en eraan

boomhut-interieur

Het is zeker mogelijk om het ontwerp van een mooie boomhut zo eenvoudig mogelijk te houden, maar waarom zou je dat doen als je weet dat je je nieuwe boomhut ook met leuke raampjes, deurtjes en zelfs een heus terras kunt uitbreiden? Ook een leuk torentje, wat de boomhut een sprookjesachtige uitstraling geeft, is een mogelijkheid. Kortom, meer dan genoeg manieren om je mooie boomhut des te gezelliger en mooier te maken!

boomhutten

3. Mooie boomhutten en woonhutten voor volwassenen

Boomhut Safari Resort
Twee boomhutten met uitzicht over de savane.

Ten slotte zijn ook woonhutten een mogelijkheid als je op de diensten van een professional vertrouwt. Een woonhut is eigenlijk een boomhut die voor volwassenen is aangepast. Dat wil dus zeggen meer ruimte en comfort. Woonhutten beschikken over plaats om te ontspannen, te schrijven, te koken en kunnen zelfs dienen als verblijfplaats voor bezoekers!

Mooie boomhutten van de beste kwaliteit voor in jouw tuin

Van een leuke boomhut speciaal voor je kinderen tot een grote woonhut waar je met het hele gezin van kunt genieten, het zijn allemaal mogelijkheden die het comfort én de uitstraling van je tuin zullen verbeteren. Natuurlijk doe je het best beroep op de aanpak van een professional als je wilt dat je mooie boomhut veilig is, gedetailleerd is afgewerkt én jaren lang meegaat.

De afwerking en inrichting van een leuke boomhut is een van de belangrijkste factoren. Zo is het een goed idee om passend meubilair voor het interieur, alsook decoratieve elementen zoals een tapijt, kadertjes, gordijntjes en meer te zoeken. Afhankelijk van de stijl en de atmosfeer die je wilt creëren, zijn er andere mogelijkheden.

Boomhutten Ardenne

Voor volledig ingerichte woonhutten zijn ook bepaalde voorzieningen onmisbaar. Denk hierbij maar aan kookgereedschap, schoonmaakgereedschap – kortom, alle zaken die ervoor zorgen dat je prachtige boomhut een échte woonhut wordt! Door het werk over te laten aan een team van ervaren boomhutbouwers ben je zeker dat de boomhut over alle nodige elementen beschikt. Dit is mede mogelijk door het gebruik van degelijk hout bij de bouw van de boomhut en kwalitatief gereedschap. Ten slotte kan een gespecialiseerde boomhutbouwer je ook altijd helpen met advies, zodat je voor jouw tuin, budget en persoonlijke wensen de beste boomhut kunt vinden!

Door admin