Nieuw jaar, nieuwe kansen

Er is een nieuw jaar aangebroken en het is tijd om de stoute schoenen weer uit de kast te trekken. Je date schoenen wel te verstaan. Misschien vind je het spannend en heb je niet het gewenste succes gehad in je vorige dates en ben je nu op zoek naar originele versiertips voor mannen. No worries, we got you. Er zijn namelijk een aantal dingen die vrouwen als een afknapper ervaren. Zorg jij er voor dat jij deze dingen niet doet dan zul je gegarandeerd meer succes hebben op je nieuwe dates.

1. Verzorging

Vrouwen houden van mannen die er goed uitzien. Dit heeft eigenlijk niet veel met het uiterlijk te maken. Of je nu gespierd bent of extra kilootjes hebt maakt vrouwen, ongeacht wat je wellicht denkt, echt niet veel uit. Wat wel belangrijk is, is de verzorging. Een man met een goed verzorgde huid, een man die lekker ruikt, een man die wat moeite heeft gedaan om z’n haar op een leuke manier te stijlen- dat is wat vrouwen willen. Een man die moeite doet om goed voor de dag te komen. Voor haar, maar nog belangrijker, voor zichzelf. Een onverzorgde man is een grote afknapper, dus zorg er voor dat jij bij je volgende eerste date er goed verzorgd naar toe gaat. Je zult merken dat het effect heeft op je date maar ook op je zelf!

2. Probeer écht te luisteren naar je date

Weet je wat pas echt saai is? Uren lang luisteren naar hoe fantastisch je werk is, hoe geweldig je je zelf vindt en hoe amazing jouw life is. Dat boeit vrouwen echt helemaal niks. Vrouwen willen connecten met wie je echt bent. Ze willen een gesprek aangaan met jou om je te leren kennen en ze willen dat je interesse in hun toont. Dus laat je niet leiden door je onzekerheid, maar stel je wat relaxter op. Stel vragen, luister actief naar je date en deel echte dingen over je zelf. Soms kunnen originele versiertips voor mannen makkelijker zijn dan je denkt. Met echt luisteren en echt connecten zul jij veel meer bereiken met en bij je date!

3. Wees eerlijk tegen haar

Als je merkt date de date niet helemaal vlot loopt en je haar eigenlijk niet ziet zitten, vertel haar dit dan. Dit hoeft niet op een botte manier, maar je kan wel aangeven dat er van jouw kant niet echt een romantische klik is. Vrouwen waarderen eerlijkheid in een oprechte en stijlvolle man. Niet mannen die doen alsof ze de tijd van hun leven hebben om vervolgens niks meer van zich te laten horen en de vrouw volledig te ghosten. Het zal je verbazen hoe gezellig het kan worden als je eerlijk bent. Wellicht hou je er een leuke platonische vriendin aan over!

Door admin