Heeft u weinig ruimte in uw loods of magazijn? Wacht dan nog even met die grote verbouwing of renovatie. Het leggen van een nieuwe vloer kan vaak al ontzettend veel extra ruimte opleveren. U zult versteld staan van de mogelijkheden die het leggen van een nieuwe vloer kan bieden. Wat die mogelijkheden precies zijn? En welke vloer voor uw magazijn, loods of showroom het meest geschikt is? Wij praten u graag even bij in deze blog.

Systeemvloer

Het overwegen van de aanleg van een Systeemvloer is zeker de moeite waard. Het is wel handig om te weten wat een systeemvloer is. Een systeemvloer bestaat uit een staalconstructie. Hierdoor ontstaan er meerdere etages en realiseert u eenvoudig veel meer ruimte in uw bestaande pand. Hierdoor is een verbouwing of nieuwbouw simpelweg niet nodig. Systeemvloeren zijn te gebruiken om extra vierkante meters te creëren in een magazijn, kantoor, opslag, sportschool, warenhuis en werkplaats. U ziet het al, de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Extra voordelen zijn namelijk dat de vloer naar wens wordt gelegd en hierbij aanpasbaar is aan uw specifieke wensen. Alle leidingen voor water en elektra zijn in de vloer te plaatsen. De vloer heeft een draagvermogen van 300 tot 2.500 kilo per m2. De vloer is daarnaast ook eenvoudig én zelfstandig te demonteren of uit te breiden. U hoeft u dus geen zorgen te maken over de montage van de vloer.

Schakel een specialist in

Wanneer u een nieuwe vloer aanschaft, wilt u natuurlijk wel dat deze er strak uitziet, lang meegaat en onderhoudsvrij is. Ook wilt u verzekerd zijn van een goede veiligheid, u werkt dan tenslotte in de hoogte. Juist daarom is het belang van een goede leverancier zo groot. U moet er toch niet aan denken dat de veiligheid van uw medewerkers in gevaar komt door een slechte vloerconstructie. Reden te meer om aan te kloppen bij Nolte. Deze leverancier houdt zich jarenlang bezig met de meest uiteenlopende vloeren, zoals Entresolvloeren, Mezzaninevloeren en dus ook systeemvloeren. Zij werken volgens de laatste eisen en de nieuwste technieken. Hier kunt u gerust jarenlang op de systeemvloer werken en er van genieten.

Door admin