meer-groen-in-je-interieur

Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw kale muur in huis? Je kunt een slaap- of woonkamer eenvoudig opknappen met mooie wall art. Wil jij bijvoorbeeld karakter brengen in een nieuwbouwhuis? Dan kunnen de volgende 5 wall art ideeën een goede optie zijn.

Fotobehang


Wil jij een unieke plaatje aan de muur? Kies er dan voor om een eigen foto af te drukken op behang. Je kunt dan een volledige muur voorzien van een eigen foto. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je een prachtige vakantiefoto hebt of een foto van het hele gezin. Wil jij gewoon een mooie natuurfoto als fotobehang? Zoek dan online naar de mooiste plaatjes. Je kunt door een online magazine bladeren en de mooiste foto’s vinden voor jouw behang.

Muurschildering


Wil je een muur die niemand anders heeft? Je geeft jouw nieuwbouwhuis direct een originele sfeer met een unieke muurschildering. Wanneer je zelf creatief bent, kun je zelf proberen om een muurschildering te maken, maar je kunt natuurlijk het beste een kunstenaar inschakelen. Wat dacht je van een mooie muurschildering van prinsessen of beertjes in de kinderkamer?

Plakbehang


Wil jij een mooie muur, maar wil je niet vast zitten aan het design? Ben je bang dat je snel uitgekeken raakt op het resultaat of weet je niet zeker of het wel wat is? Dan is plakbehang de beste optie. Dit is niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook eenvoudig te verwijderen. Ben jij iemand die het interieur van de woonkamer, slaapkamer of kinderkamers vaak aanpast? Dan is eenvoudig plakbehang een perfecte optie.

Hexagon tegels


Hang jouw favoriete foto’s aan de muur als unieke wall art met hexagon tegeltjes. Je kunt jouw favoriete foto’s laten afdrukken op deze achthoekige tegels en vervolgens in een vorm naar keuze aan de muur hangen. Je kunt op deze manier een hele muur vullen met jouw favoriete herinneringen.

Plantenmuur


Kies voor groen in huis en maak een plantenmuur. Een verticale plantenmuur is helemaal hip, je komt dit in een online magazine vaak tegen. Je kunt hier het beste kunstplanten voor gebruiken. Je bevestigd deze aan de muur en vult de hele muur op met het groen. Het geeft een tropische uitstraling aan jouw woning.

Heeft jouw nieuwbouwhuis ook wat meer karakter nodig? Kies dan voor een van deze 5 unieke ideeën voor wall art.

Door admin