slaapkamer attributen

Welke attributen gebruik jij zoal in de slaapkamer? Het klinkt misschien als een rare vraag, maar bijna iedereen gebruikt wel iets om zijn of haar seksleven beter, spannender of relaxter te maken. Wat dat is, dat bepaal je helemaal zelf. Dat er van alles mogelijk is, dat is wel duidelijk.

Hoe kom je in de stemming?

Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar in de meeste gevallen raken mensen niet per se extra in de stemming voor seks als ze in hun oude, baggy pyjama in bed liggen met een groot licht aan. Nogmaals, uitzonderingen daargelaten, maar voor de meeste mensen zal dit niet in de categorie ‘opwindend’ vallen. Hiermee komen we direct op de eerste attributen die vrijwel iedereen op regelmatige schaal inzet voor zijn of haar seksleven. Een beetje spannende of in ieder geval niet al te slonzige nachtkleding, om te beginnen. Er een beetje verleidelijk uitzien brengt niet alleen je partner meer in de stemming, het doet ook wonderen voor je eigen humeur en zelfvertrouwen. Ook de juiste verlichting kun je als attribuut zien. Het licht hoeft niet uit, tenzij je dat zelf wilt, maar een beetje gedimd is de sfeer direct een heel stuk romantischer en spannender dan wanneer je in een vol verlichte kamer ligt.

Er zijn natuurlijk nog meer attributen die je bij de seks soms goed kunt gebruiken. Condooms, bijvoorbeeld. Zeker als je wisselende partners hebt of geen andere vorm van voorbehoedsmiddelen gebruikt, is een condoom onmisbaar om van de seks te genieten zonder je zorgen te hoeven maken over de eventuele gevolgen ervan.

En hoe zit het met de extraatjes?

Naast bovenstaande, redelijk essentiële attributen, zijn er natuurlijk ook nog de extraatjes. De speeltjes, in welke vorm dan ook, die je seksleven extra spannend kunnen maken. Welke heb jij in huis?

In heel veel gevallen zal dit, als je een vrouw bent, een vibrator zijn. Hier heeft vrijwel iedere Nederlandse vrouw wel ervaring mee, en de kans is dus groot dat dit ook voor jou geldt. Maar dat is zeker niet het enige speeltje dat regelmatig wordt gebruikt. Ook anal toys zijn erg populair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een buttplug, die zowel door mannen als vrouwen gewaardeerd kan worden. Steeds meer mensen hebben ook de BDSM ontdekt, in welke vorm dan ook. Handboeien, satijnen shawls of juist het stevigere werk kom je dan ook in menig slaapkamer tegen, al zullen de meeste mensen deze attributen net als eventuele andere speeltjes doorgaans netjes opbergen. Want voor de meeste mensen geldt wel; speeltjes zijn leuk en spannend, maar hoeven niet door de hele wereld gezien te worden.

Door admin