Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimalisation (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische zoekresultaten van Google. Door een hogere ranking wordt de zichtbaarheid van je website verhoogd. Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie is de droom van iedere website-eigenaar. Optimaliseer je website voor zoekmachines op het gebied van content, techniek en andere ranking factoren en zorg zo voor een hogere positie in Google en dus meer verkeer naar je website en meer leads.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO, oftewel Search Engine Optimization is gericht op het verbeteren van jouw website, waardoor Google jouw website beter kan vinden en hoger zal ranken in de zoekresultaten. Het is daarom belangrijk dat je weet welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw bedrijf en waar jij op gevonden wilt worden. Aan de hand daarvan kun je aan de slag met de juiste content, linkbuilding, lokale SEO, technische verbeteringen en conversie optimalisatie. Aan de hand van deze werkzaamheden zal jouw website beter gevonden worden en zul je hierdoor meer organische
bezoekers trekken.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie

We hebben de voordelen van zoekmachine optimalisatie voor je op een rijtje gezet. Dit zijn de redenen waarom je dit echt moet toepassen op jouw website of webshop:

  • De vindbaarheid en relevantie van je website wordt vergroot
  • Je hebt een betere positie in de zoekmachines
  • Je krijgt meer organisch verkeer
  • Een gebruiksvriendelijke website
  • Meer bezoekers, leads en conversie

Werkzaamheden die horen bij zoekmachine optimalisatie

Er zijn verschillende manieren om jouw website te optimaliseren. Deze manieren zijn als
volgt: technische SEO, content, linkbuilding, local SEO, social media en conversie optimalisatie. Uiteraard kun je de verschillende SEO werkzaamheden ook uitbesteden aan een gespecialiseerd online marketing bureau. De eisen van Google blijven veranderen, maar daar zijn onze specialisten altijd van op de hoogte. Wij weten dus precies hoe wij te werk moeten gaan met alle werkzaamheden van zoekmachine optimalisatie. Daarbij houden wij alles in de gaten en kijken we altijd kritisch naar de zoekmachine optimalisatie werkzaamheden, zodat we dit ten alle tijden kunnen aanpassen.

Hulp nodig bij zoekmachine optimalisatie?

Wil jij hoger ranken in de zoekmachine resultaten van Google en heb je daar hulp bij nodig?
Traffic Today is dé SEO specialist voor het hogere MKB segment en helpt je graag verder. Onze
specialisten kunnen de positie van jouw webshop in Google verbeteren en zullen er ook alles aan
doen om dit voor elkaar te krijgen. Wij werken doelgericht en wijzigen onze strategie waar nodig. Heb je speciale wensen? Wij luisteren er graag naar en kunnen je natuurlijk meer vertellen over alle
mogelijkheden wat betreft zoekmachine optimalisatie.

Door admin