iphone-11

De iPhone 11 is uit, Apple heeft zijn best gedaan het nieuwe model een stuk te verbeteren ten opzichte van de vorige iPhone. Zo is de telefoon weer een stuk sneller en beter. Ook heeft de iPhone 11 een bijzonder en nieuw kenmerk. De telefoon heeft aan de achterzijde namelijk 2 camera’s in plaats van 1. Ben je benieuwd wat de nieuwe iPhone nog meer te bieden heeft? Lees dan verder.

Extra camera

De iPhone 11 heeft dus 2 camera’s in plaats van 1, maar waarom? De nieuwe iPhone beschikt niet alleen over een standaard groothoeklens maar ook over een ultragroothoeklens. Dit zorgt voor betere kwaliteit van de foto’s. Het is vooral erg handig omdat je nu wijdere foto’s kunt maken. Je kunt simpelweg gewoon meer op de foto krijgen dan bij een normale camera.

Nieuwe kleuren

Jaren achter elkaar kwam de iPhone in dezelfde standaardkleuren, namelijk in het zilver, donkergrijs en zwart. Het vorige model, de iPhone XR zorgt voor meer variatie. Apple zet dit voort. Je kunt de iPhone 11 namelijk kopen in het rood, wit, geel, zwart en blauw. Daarnaast voegt Apple er een nieuwe kleur aan toe, namelijk groen, dit is de vervanger van het koraal oranje.

Betere accu

Ook is de accu dit jaar weer verbeterd. Of dit nodig was is nog maar de vraag want de accu’s waren al erg goed bij de laatste modellen. Toch heeft Apple ook hier aandacht aan besteed. De accu van de iPhone gaat namelijk een uur langer mee dan die van het vorige model. Ook is de slijtage van de accu minder dan bij de voorgaande modellen, hierdoor kunnen consumenten langer genieten van de prestaties van de iPhone 11.

Snellere chip

De iPhone 11 heeft een nieuwe en snellere chip in de telefoon, de A13 Bionic-chip. Deze chip zorgt ervoor dat de telefoon nog sneller is. Volgens Apple is dit zelfs de allersnelste chip ooit die gebruikt is in een telefoon. Ze geven aan dat door gebruik van deze chip de iPhone tot 50% sneller is. Ook is deze chip zuiniger, dit zorgt voor de betere prestaties van de batterij.

Verbeterde face ID

De gezichtsherkenning van de iPhone is er ook op vooruit gegaan. Er zijn 2 punten waar Apple naar heeft gekeken om de prestaties te verbeteren. De snelheid en de hoek van de face ID. De snelheid waarmee de face ID reageert is namelijk 30% sneller dan die van de voorganger en je kunt nu vanuit meerdere hoeken je iPhone ontgrendelen.

Beter geluid

Als laatste punt nog even iets over de speakers die in de iPhone 11 zitten. Het is natuurlijk algemeen bekend dat het geluid dat uit een telefoon komt niet geweldig is. Dit merk je vooral wanneer je muziek opzet of een filmpje kijkt. Toch heeft Apple geprobeerd om dit te verbeteren. In de nieuwe iPhone zitten namelijk Dolby Atmos speakers. Dit zorgt voor een ruimtelijke ervaring van het geluid. Het geluid is hierdoor ook een stuk krachtiger.

Een aantal mooie toevoegingen en aanpassingen dus aan de iPhone 11. Apple heeft hard zijn best gedaan om een succes te maken van de nieuwe iPhone 11 en dat is dan ook zeker gelukt. Een goede telefoon met een nieuwe en leuke toevoeging, de extra camera. De prestaties van de nieuwe iPhone overtreft die van de 2018 modellen dan ook op ieder vlak.

Door admin