beleggen

Een succesvolle belegger heeft meerdere potjes voor verschillende doelen. Het stellen van doelen draagt bij aan het succes van het behalen van uw doelen, zoals wetenschappelijk onderzoek van de prestigieuze Harvard University heeft uitgewezen. Daarnaast is het verstandig om spreiding in uw beleggingen aan te brengen, waardoor u voor ieder potje een passend risico kunt nemen. Bij ieder doel past een eigen manier van beleggen. Het definiëren van uw persoonlijke doelen en hier systematisch aan werken kan een uitdaging zijn.

Beleggen met Binckbank

Binckbank biedt handige tools om uw doelen eenvoudig tastbaar te maken met Binck Laten Beleggen. Hier zijn vijf redenen om uw geld doelgericht te laten beleggen:

Doelen geven kalmte

Wanneer uw doel eenmaal is ingesteld, kunt u er op vertrouwen dat uw geld voor u aan het werk is om het door u gespecificeerde doel te bereiken. U heeft hier verder geen omkijken meer naar en hoeft niet actief bezig te zijn op de beurs als ervoor kiest om op deze manier te beleggen. Dit zorgt voor veel rust in uw hoofd.

Doelen werken stimulerend

Door doelen te stellen verhoogt uw motivatie om dit doel ook daadwerkelijk te behalen. U geeft een idee vorm en structuur door deze te formuleren als doel. Denk bijvoorbeeld aan beleggen met als doel om een mooie reis te maken, eerder met pensioen te gaan of het kunnen laten studeren van de kinderen.

Doelen zorgen voor focus

Door te beleggen met een specifiek doel voor ogen bent u gefocust op uw toekomstige succes. Hierdoor is de kans een stuk groter dat u het geld ook daadwerkelijk aan uw doel besteed.

Doelen stellen voor betere resultaten

Naar een doel werkt u toe, wat bijdraagt aan het succesvol behalen van het doel zoals de studie van Harvard heeft uitgewezen. Iedere kleine stap brengt u al dichter bij uw doel.

Doelen halen geeft een goed gevoel

Van rendement op uw beleggingen krijgt u natuurlijk altijd een goed gevoel. Maar denk eens aan de leuke dingen die u van het rendement kan doen, zoals eindelijk een eigen vakantiehuisje aanschaffen, die mooie reis maken of genieten tijdens uw pensioen van extra inkomen.

BinckBank maakt beleggen in doelen haalbaar. Maak een vrijblijvende belafspraak met een deskundige Laten Beleggen expert of download de handige Laten Beleggen informatiebrochure om te kijken of deze vorm van beleggen bij u past.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BinckBank.

Door admin