terrasverwarming horeca

Gelukkig is sinds enige tijd de horeca weer in staat om in ieder geval weer enigszins aan het werk te gaan. Het feit dat dat alleen op terrassen mag is begrijpelijk, dat dat alleen ‚s middags mag niet helemaal. Gelukkig lijkt het erop dat vanaf volgende week de terrassen weer langer open mogen en dat er dus ook weer gedineerd kan worden in de horeca. Vooralsnog alleen op het terras en dus is een horeca terrasverwarming nog belangrijker. Om gasten namelijk ook in de avonduren na zonsondergang een comfortabele plek te bieden maken is een goede  terrasverwarmer onontbeerlijk.

Meer omzet door terrasverwarming

Beschikt jouw horecazaak nog niet over terrasverwarming, dan hebben we goed nieuws: de prijzen hiervan zijn de afgelopen jaren enorm omlaag gegaan. Daarnaast gaat een dergelijke investering ook na de covid 19 periode meer geld opleveren. Het terrasseizoen wordt namelijk langer en je kunt dus veel meer gebruik maken van het terras. Dit zal uiteraard meer omzet genereren. 

Makkelijke keuze

Al van veraf kunnen eventuele gasten zien dat jouw zaak voorzien is van heaters, wat de keuze voor jouw terras makkelijker gaat maken. De keuze is namelijk snel gemaakt tussen een verwarmd terras of een koud terras. Daarnaast zorgen de klanten op dat terras voor een goed aanzicht, wat uitnodigend werkt en op zijn beurt weer extra klanten trekt. De investering in comfortabele terrasverwarming is daardoor waarschijnlijk op korte termijn weer terugverdiend.

Twee verschillende soorten verwarmers

Er zijn twee verschillende soorten infrarood terrasverwarmers: Terrasverwarmers die werken op basis van elektriciteit en terrasverwarmers die werken op gas. Terrasverwarming op elektriciteit is eenvoudig te gebruiken en de capaciteit is vaak voldoende voor een klein terras. Elektrische terrasverwarmers kunnen vaak permanent aan de gevel gemonteerd worden. Dit scheelt veel gesleep tijdens het terrasseizoen.

Verwarmen op gas

Voor terrassen met een grotere omvang is een terrasverwarmer op gas aan te raden. Terrasverwarmers op gas hebben een zeer hoge capaciteit en zorgen voor een heerlijke stralingswarmte. Deze efficiënte gasgestookte verwarmingssystemen bieden je gasten vele voordelen. Bovendien kunnen een aantal toestellen probleemloos op het gasnet aangesloten worden.

Met gasgestookte infrarood verwarming, die men als bijzonder aangenaam en behaaglijk ervaart, kunnen buitenruimtes comfortabel verwarmd worden. Gas-infrarood terras stralers dragen de opgewekte warmte – net zoals de zon – in de vorm van infraroodstraling over. Pas wanneer de straling op het lichaam of een oppervlak komt, wordt deze in voelbare warmte omgezet.

Door admin