pins

Pins laten maken kan al vanaf 25 stuks bij Pro-Merchandise. Pins maken met je eigen logo, je huisstijl of custom made pins produceren in 2D of 3D? Geen probleem, er zijn verschillende soorten speldjes en pins te bestellen. Voor elke gelegenheid zijn er namelijk wel pins om op te spelden.

Hoe kan ik mijn eigen pins laten ontwerpen?

Je hebt wel een idee hoe je custom made pins eruit moeten komen te zien maar je hebt geen idee hoe je ze moet ontwerpen? Vraag het de specialist uit het Oosten op het gebied van pins- en aanverwante artikelen. Stuur je logo of ideeën in, dan maakt onze studio een voorsteltekening voor je op. Zo komen je eigen custom made pins alvast digitaal tot leven.

Welke of welk type pins zijn er?

Pins laten maken kan in bijna alle soorten en maten. Van grote pins tot kleine opstekers. Alles is mogelijk. Van 2D pins tot fullcolour pins met epoxy. De meest voorkomende pins zijn:

  • Zacht emaille pins
  • Hard emaille pins
  • Geprinte pins met epoxy
  • Geslagen 2D/3D pins
  • Dasspelden
  • Opsteekspeldjes

Hoe bevestig je pins?

Meestal middels een vlindersluiting. Maar je kunt ook pins kopen met een magneetsluiting, veiligheidsspeld, schroefdopje of kunststof sluiting. Voor dasspelden wordt vaak voor een krokodillenbek sluiting gekozen die je bijvoorbeeld vast kunt maken aan je stropdas.

Wat kost het om pins te laten maken?

Dat hangt mede af van het aantal pins wat je wilt bestellen. Maar tevens van de grootte van de speldjes, het aantal kleuren, soort materiaal en met welke bedrukkingstechniek je de pins wil laten maken. Wanneer je ons de ontwerpgegevens, de gewenste techniek voor het maken van je pins, het formaat, en het benodigde aantal geeft, maken wij altijd een vrijblijvende offerte voor je op. 

Waarvoor gebruik je pins?

Pins zijn voor vele gelegenheden en evenementen geschikt. Wat dacht je van diverse jubilea bij tal van clubs- en verenigingen. Non-profit organisaties en goede doelen, bij het vieren van feestelijke gebeurtenissen zoals het vijftig jarig bestaan van je bedrijf. Verder bij evenementen, op festivals en tijdens carnaval. 

Je hebt tevens herinneringsspeldjes waar de gekochte pins aan een indrukwekkende gebeurtenis doen blijven denken. Pins leken iets retro’s te zijn. Iets van vroeger en ouderwets maar pins, en vooral custom made pins, hebben haar bestaansrecht wel bewezen en zijn een blijvertje in de relatiegeschenken – en merchandisewereld gebleken. Ze zijn een passend relatiegeschenk, uniek en veelzijdig waar iedere ontvanger blij mee zal zijn. 

Kortom, laat je pins en speldjes ontwerpen en maken door de specialisten van Pro-Merchandise in Ootmarsum. Pin(s) ze er maar op vast! 

Door admin