hoesje ontwerpen

Als je veel geld uitgeeft aan een nieuwe telefoon, wat velen van ons doen via een abonnement, wil je natuurlijk dat die telefoon zo lang mogelijk mee gaat. De enige goede oplossing hiervoor is het aanschaffen van een telefoonhoesje. Wist je echter dat je eigen telefoonhoesje ontwerpen tegenwoordig ook een optie is? Op die manier kun je namelijk je eigen, unieke hoesje maken met foto’s of patronen en kleuren die je zelf kiest. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiefoto die je doet wegdromen zo gauw je deze ziet. Of wat dacht je van een hoesje met daarop een foto van je kind(eren)? De opties zijn legio, lees dan ook snel verder om alles te weten te komen over het zelf ontwerpen van een telefoonhoesje.

De telefoon is een verlengstuk van onszelf geworden

De mobiele telefoon is ondertussen een verlengstuk van onszelf geworden en de tijden dat we deze telefoon alleen gebruikte om te bellen en een berichtje te sturen, liggen ver achter ons. Tegenwoordig zijn er apps die je helpen sporten of gezonder te leven, apps waarbij je boeken kunt lezen, of waar juist een boek wordt voorgelezen. Met andere woorden, we brengen steeds meer tijd met onze telefoon door en dus wordt het tijd om deze wat persoonlijker te maken. Je kunt tegenwoordig je eigen hoesje ontwerpen, waarna jouw persoonlijke telefoonhoesje in hoge kwaliteit wordt afgedrukt! 

Eigen foto’s of kiezen uit een archief

Bij de aanbieders van dit soort persoonlijke telefoonhoesjes kun je foto’s uploaden die daar dan op worden gedrukt. Echter hebben dit soort bedrijven ook altijd een archief met mooi beeldmateriaal waar je uit kunt kiezen, of juist een ander standaard design. Uiteraard zijn deze designs verre van standaard en vallen ze direct op als je je telefoon op tafel legt!

Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau voor een goede vriend

Op deze manier zijn telefoonhoesjes niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau of promotiemiddel voor je bedrijf. Plaats je eigen logo, bedrijfsnaam of teamnaam op een telefoonhoesje en maak promotie voor je eigen bedrijf, sportclub of vereniging. Je kunt deze telefoonhoesjes helemaal ontwerpen in jullie eigen stijl met bijpassend logo en kleuren.

Vereeuwig je mooiste momenten

Tegenwoordig maken wij met onze telefoons veel foto’s. Deze foto’s verdwijnen echter vaak snel tussen de honderden, of soms duizenden foto’s die al op je telefoon staan. Met een custom telefoonhoesje zorg je ervoor dat je gelijk iets moois kan maken van deze momenten; je vereeuwigt ze op een hoesje! Je eigen hoesje maken is eenvoudig en snel. In een paar minuten maak je een uniek hoesje voor jezelf of als leuk cadeau.

Zorg altijd voor een kwalitatief goede foto

Je kunt een full print telefoonhoesje maken voor de meeste populaire modellen. Dit is dan een hardcase waarbij het ontwerp doorloopt in de rand van het toestel. Zo ziet jouw design er superstrak uit! Naast full print hardcases is het ook mogelijk om full print flip covers te ontwerpen, maar het is bij beide opties natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste foto’s kiest voor het juiste hoesje. Gebruik altijd foto’s met de hoogste kwaliteit direct vanaf je telefoon, camera of social media. Zijn er mensen of dieren in jouw foto, zorg ervoor dat deze dan goed in het midden staan zodat zij er mooi op komen te staan. 

Door admin