shutters als kastwand

Heb jij kastruimte in huis die rommelig lijkt, zoals een garderobe, kledingkast of washok? Je kan er natuurlijk een deur voor maken, maar dit maakt de ruimte al snel klein. Shutters zijn in deze situatie een goede optie. Je kan er doorheen kijken, maar het rommelige beeld blijft achter de shutters. Ben je benieuwd waar je deze shutters voor kunt maken? Lees dan verder en kom erachter! 

Washok

Een washok is vaak rommelig door de vuile was die er ligt en de schone was die opgehangen is. Dit beeld zorgt bij veel mensen voor onrust. Schone was moet eerst drogen, voordat het opgeruimd moet worden. Daar is niet veel aan te veranderen, maar het aanzicht is natuurlijk wel te veranderen door er iets voor de plaatsen. Dit is goed op te lossen door middel van shutters. Deze shutters zijn vrijwel voor elke ruimte te plaatsen. Naast de functionaliteit zijn shutters ook nog eens prachtig in ieder interieur. 

Kledingkast

Heb je een ingebouwde kledingkast zonder deuren? Dan kan het snel een rommelig geheel worden en zorgen voor onrust. Je kan ervoor kiezen om er deuren voor te maken, maar dit zorgt er vaak voor dat de ruimte klein aanvoelt. Shutters zijn in deze situatie een goede optie, omdat je hier deels doorheen kunt kijken. Je kan kiezen voor shutters in dezelfde kleur als de kast, maar ook voor een houten variant die past bij de vloer.  

Garderobe 

De garderobe is een deel van het huis wat vaak rommelig is, omdat er veel verschillende jassen aanhangen. Veel mensen vinden het veel moeite om hun jas steeds in de kast te hangen en kiezen daarom voor een kapstok. Dat maakt het veel toegankelijker om de jas op te hangen. Toch wordt dit rommelige aanzicht door mensen als onprettig ervaren. Als je kiest voor een garderobe met shutters ervoor, heb je geen last meer van een rommelig aanzicht. 

Ontdek de mogelijkheden 

Veel mensen denken aan raamdecoratie bij het woord ‘shutters’, maar zoals je hebt gelezen is er veel meer mogelijk met shutters. Shutters kunnen namelijk bijdragen aan een netter ogend huis. Wil je weten wat er bij jou in huis mogelijk is? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck shutters en laat je inspireren. Ze hebben een enorm assortiment en maken shutters op maat. Wil je meer informatie over een product of heb je een vraag? Neem dan contact op en laat je adviseren 

Door admin