tassen-bedrukken

Als horecaondernemer heb je veel dingen nodig voor op jouw evenement of in je restaurant. Hoe handig zou het dan zijn als je de meeste van die attributen kunt bedrukken met jouw logo? Zo heb je bij Drukbedrijf. Een ruim aanbod aan horeca artikelen die je kunt laten bedrukken. We zetten hier een top 3 voor je op een rijtje. 

Vlaggen 

Het begint natuurlijk allemaal bij de uitstraling van jouw evenement of horecagelegenheid. Het eerste wat mensen zien is immers de buitenkant en daarmee wil je natuurlijk een goede eerste indruk maken. Zo kun je voor op je evenement kiezen voor dropflags, baniervlaggen of gewoon een simpele vlaggenlijn. 

Dropflags

Deze vlaggen zijn perfect geschikt voor indoor evenementen. denk bijvoorbeeld aan een beurs. Deze vlag heeft een unieke vorm, namelijk die van een druppel. Laat hier jouw logo of slogan in bedrukken en je valt zeker op bij het voorbijgaand publiek. Mits het niet harder waait dan windkracht 6 kun je deze vlaggen ook buiten voor de ingang van je evenement neerzetten. 

Baniervlaggen

Heb jij een buitenevenement en vlaggenmasten langs de weg of bij de ingang van je evenement staan? Laat dan baniervlaggen bedrukken. Dit zijn langere en grotere vlaggen dan een simpele kioskvlag. Hierdoor val je sneller op bij jouw klanten en is het evenement makkelijk te vinden. 

Vlaggenlijn

Als jij een leuk festival hebt of je wilt jouw beursstand wat meer versieren is het bedrukken van een vlaggenlijn echt iets voor jou! Je kunt de vlaggetjes enkelzijdig of dubbelzijdig laten bedrukken, zo weet je zeker dat je een gezellige indruk achterlaat bij jouw klanten. 

Menukaarten

Als je een eigen restaurant hebt is het natuurlijk van belang om een goede, professioneel ogende menukaart te hebben. Deze menukaart kun je dan ook laten bedrukken met jouw eigen logo of merknaam. Je kunt kiezen tussen verschillende uitvoeringen, plastificeren en tussen gevouwen of ongevouwen varianten. Naast het drukken van menukaarten drukken wij ook nog drankkaarten, hotelkaarten, dessertkaarten en lunchkaarten. Zo kun je in één stap klaar zijn met het bedrukken van jouw soorten kaarten. 

Polsbandjes

Als je een eigen evenement hebt zijn polsbandjes een hele handige tool om mensen te voorzien van een entreebewijs. Je kunt kiezen voor verschillende materialen. Zo hebben wij textiel, siliconen, stoffen, tyvek en vinyl polsbandjes aangeboden op onze website. Voor ieder soort evenement is er wel wat te bedenken.

Heb jij bijvoorbeeld een evenement wat langer duurt dan een paar dagen of een week? Kies dan voor een textiel of stoffen polsbandje. Deze bandjes gaan veel langer mee en heeft geen scherpe randjes die kunnen irriteren.
Als je een korter evenement hebt kun je beter kiezen voor tyvek of vinyl polsbandjes. Deze bandjes worden bevestigd met een plakstrip of druksluiting en gaan niet langer mee dan 1 dag. 

Voor sponsorevenementen kun je het beste kiezen voor de siliconen bandjes. Deze bandjes hebben een lange levensduur en zijn perfect om jouw merknaam of slogan in te drukken. Zo geef je jouw klanten of bezoekers echt iets mee wat ze langere tijd kunnen gebruiken. 

Wil jij nou weten wat wij allemaal nog meer kunnen bedrukken? Neem een kijkje bij een drukbedrijf

Door admin