inbouw vuurhaard

De inbouw houtkachel is speciaal ontworpen om voor gemonteerd te worden. Deze installatie kan op andere manieren worden gedaan. Zo krijgt een houtkachel de volle betekenis van een speciaal ontworpen haard, wand, kast of haardkast. Een kenmerk van de ingebouwde houtkachel is dat na installatie alle onderdelen van het vervelende mechanisme aan het zicht worden onttrokken. De ingebouwde houtkachel is ontworpen voor liefhebbers van authentieke open haarden. Wat er allemaal mogelijk is met een ingebouwde houtkachel lees je in deze blog. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Verschillende mogelijkheden

Er zijn veel soorten haarden die ingebouwd kunnen worden, maar er is wel een reden waarom de inbouwhaard houtkachel zo populair blijft. Een inbouw gashaard is zeker praktisch en een elektrische inbouwhaard is veel makkelijker, maar geen enkele andere haard geeft een authentieker haardgevoel dan een inbouw houtkachel. De grillige vlammen van het houtvuur dat je bedient creëren direct een onbeschrijfelijke gezellige, warme en intieme sfeer. Moderne inbouw houtkachels combineren het beste van vroeger met de kennis van nu. De houtkachel is nu nog steeds je thuis en een heerlijke plek om te ontspannen na een lange dag werken. Bovendien lijkt het erop dat de houtkachel weinig veranderd is. Maar er is zeker nog een andere wereld!

Fraaie vormgeving

Moderne ingebouwde houthaarden zijn prachtig vormgegeven en in de meeste gevallen eerder een designelement dan een gadget. Nieuwe materialen en technologieën kunnen houtkachels doen ontstaan ​​op manieren die voorheen voor onmogelijk werden gehouden. Je zou kunnen denken dat iets met zo’n lange historie als de houtkachel ondertussen is uitontwikkeld, maar niets is minder waar. Houtkachelfabrikanten zien ook dat de houthaard inbouw enorm populair is en komen met allerlei innovatieve verbeteringen. Ze zijn dus ook in verschillende stijlen verkrijgbaar, zoals: modern, klassiek en industrieel. 

Een inbouw houtkachel in jouw huis 

Wil jijzelf een houtkachel inbouwen? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op met Haardenexpert.nl! Laat je het liever doen? Kijk dan op de website en laat je inspireren door alle mogelijkheden. Als officieel dealer ben je bij Haardenexpert.nl gegarandeerd van de laagste prijzen, de meest actuele modellen en de beste service!

Door admin