consoleboot

Nederland is een waterland. Overal zijn rivieren, meren en plassen te vinden waar je het water op kunt. Of je er nu de voorkeur aan geeft om over de Friese meren te gaan zeilen, een weekendje de Biesbosch in gaat op een boot met een paar vrienden of op een zaterdagmiddag een paar uurtjes wilt waterskiën om de stress van een drukke week te vergeten, Nederland kent een ongekend aantal manieren om gebruik te maken van de verschillende waterwegen.

Al sinds jonge leeftijd heb je ervan gedroomd om ooit eens je eigen boot te bezitten. En dan hebben we het niet over zo’n schuit waar gepensioneerde echtparen maandenlang te zomer op doorbrengen, ieder aantal dagen varend naar een nieuwe ligplaats om vervolgens op dek te zonnen en een glaasje wijn te drinken. Nee, jij wilt het liefst een snelle boot, waarmee je op de golven kunt dansen en verantwoord streken uit kunt halen. 

Al jaren ben je aan het sparen om je eigen boot te kunnen kopen

Daarom heb je de afgelopen jaren steeds een vast bedrag van je salaris achtergehouden, stapje voor stapje sparend om op een gegeven moment je eigen boot te kunnen kopen. In de weekends nam je graag extra opdrachten aan en het geld wat je hiermee verdiende, verdween standaard in de spaarpot waarmee je ooit je eigen boot zou gaan kopen. En gelukkig heb je gedurende de afgelopen jaren met grote regelmaat wat extra bij kunnen klussen, waarmee je boot iedere keer een stap dichterbij komt.

Het vele sparen heeft inmiddels het nodige opgeleverd en je bent iedere keer minder ver verwijderd van het bedrag dat je nodig denkt te hebben. Je hebt je zinnen gezet op een tweedehands consoleboot en nu je steeds dichter in de buurt komt van het bedrag dat je denkt nodig te hebben, begin je steeds vaker te speuren in je vrije tijd, op zoek naar een geschikte aanbieding waarmee jij je droom na al die jaren ook echt kunt gaan verwezenlijken. Na iedere uitgevoerde opdracht in het weekend, ben je immers nog een stap dichter bij het hebben van een eigen boot

Wie van snelheid houdt, kiest voor een consoleboot met buitenboordmotor

Een consoleboot is een snel vaartuig dat van boven open is en dat wordt aangedreven door een buitenboordmotor. Daarnaast zijn ze niet bijzonder groot, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn met een speciale trailer. En aangezien je vanwege je werk gedurende de week, er vooralsnog alleen in het weekend echt mee op pad kunt, is een mobiele consoleboot op dit moment de ideale keuze. 

Gedurende de afgelopen maanden ben je ook met grote regelmaat gaan wakeboarden. Voor het uitoefenen van deze sport is een consoleboot ideaal. De open boot geeft de mogelijkheid om probleemloos de stang te installeren die noodzakelijk is om op een gedegen wijze te kunnen wakeboarden of waterskiën. Daarnaast is de mogelijkheid om een grote snelheid te kunnen behalen, een pluspunt om te kiezen voor een consoleboot!

Door admin